×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Топ 8 спортни добавкиСред всички добавки, които подпомагат загубата на мазнини, изграждането на добра мускулна маса и подобряване на здравето, съществуват няколко особено ефикасни. По-опитните спортисти, както и хората, които практикуват здравословен начин на живот, със сигурност познават качествата им.

Ако обаче попадате в групата на начинаещите, които тепърва стартират заниманията със спорт и качествено хранене, задължително трябва да се запознаете с качествата на осемте изключително полезни и доказани в практиката добавки.

  1. Суроватъчен протеин – започвайки да се занимавате с бодибилдинг например, суроватъчният протеин трябва да бъде една от първите хранителни добавки, които да започнете да приемате. Суроватката е изключително пълноценен протеинов източник с високо съдържание на аминокиселини, следствие на което подпомага възстановяването след интензивни тренировки, зарежда тялото с ценни хранителни вещества и подсилва имунната система.

  2. Рибено масло – чудесен вариант за насърчаване растежа на мускулите и загубата на мазнини. Освен това, рибеното масло е известно с положителното си влияние върху нервната система и психо-емоционалния тонус. То понижава нивата на кръвното налягане и триглицеридите. Алфа-линоленовата киселина, открита в рибното масло, е източник на ейкозапентаенова (EPA) и докозахексаенова киселини (DHA), които не се синтезират в тялото и поради тази причина се налага да се приемат допълнтелно чрез храна и/или хранителни добавки. Имайте предвид, че една дневна доза рибено масло трябва да доставя минимум 1,8 – 2 гр EPA и DHA.

  3. Пробиотици и пребиотици пробиотиците са добрите бактерии, обитаващи чревната флора. Те отговарят за доброто храносмилане и поддържат имунната система силна. Пребиотиците играят ролята на храна на тези бактерии. Приемайки пробиотични хранителни добавки, можете да бъдете сигурни, че консумираната от вас храна ще се усвоява добре и ще се използва от тялото ви перфектно. Една доза пробиотици трябва да осигурява не по-малко от 3 милиарда микроорганизми.

  4. Витамин D – липсата на витамин D се изразява в мускулна слабост, депресия, лоша психична кондиция, слаба имунна система, някои кожни заблявания. Освен това, витамин D помага на скелетните мускули да функционират правлно. За съжаление, няма как да си набавите нужното количество от този витамин само чрез слънчевите лъчи или храната. Нужно е да допълвате дневните си нужди с около 1000 UI витамин D на ден.

  5. Креатин – през последните 20 години креатинът е една от най-изследваните спортни добавки. Без съмнение, той работи ефективно и безопасно. По време на интенивните физически натоварвания, креатин дава сила и енергия, като наред с това действа в посока увеличаване на мускулната маса. Креатин можете да си набавяте и хапвайки червено месо, само че количеството съвсем няма да бъде достатъчно ако спортувате и желаете изграждане на мускулна маса.

  6. L-карнитин – тази аминокиселина ефективно спомага изгарянето на мазнините и увеличава енергията, тонуса и силата. Ако сте съвсем начинаещ, не приемайте повече от 2 гр L-карнитин дневно, разпределени на две дози от по 1 гр.

  7. Канела – има способността да контролира нивата на кръвната захар, което е много важно за загубата на мазнини. Ако сте решили да приемате канелата не под формата на екстракт, а в чистата й форма, то можете да я добавяте към овесените си каши, млякото (независимо кисело или прясно), плодове, десерти, шейкове и др.

  8. Магнезий и цинк – магнезият играе много важни роли за здравето, участва в множество ензимни реакции, включително в синтеза на мазнини и протеини. Магнезият регулира неврологичната дейност, мускулните контракции, сърдечната дейност, костния метаболизъм. Цинкът също е от огромно значение за много процеси в организма, като например протеиновата синтеза, функционирането на имунната система, нивата на кръвната захар и др. Приемани в комбинация, двата минерала увеличават производството на анаболния хормон тестостерон. Така например, продуктите със съдържание на ZMA (цинк монометионин аспартат и аспартат магнезий) подобряват качеството на съня и повлияват положително тестостерона.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.