×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Увеличава се броят на алергиите

Постоянното повишаване на температурите и замърсяването на въздуха в световен мащаб водят до драстично увеличение на броят на алергиите през последните години. Резултатите са от мащабно проучване на изследователи от Северна Америка, Европа, Азия и Африка, публикували доклада си в началото на тази година. Според тях постоянното повишаване на случаите на опасни заболявания като астма, инфаркт, инсулт, грип и настинка се дължи на мръсния въздух.
"Време е да се замислим как климатичните промени влияят върху здравето на човек. Броят на болните от астма главоломно расте. Всяка зима отбелязваме бум на респираторните заболявания. Каква е причината?”, казва един от водещите на проучването проф. Кент Пинкертон. „Нашето изследване се фокусира върху влиянието на околната среда, замърсяването на въздуха върху дихателната система”, допълва той. "Факт е, че във въздуха се носят все повече прахови частици и дим. Колкото повече се затопля климатът, толкова повече алергии регистрираме." Някои резултати от проучването изумили изследователите. Така например спори от мухъл, които преди години са открити само в Централна Америка, сега вече са разпространени и далече на север. Именно те са в основата на редица алергични състояния. Подобна е и ситуацията с инфекциозните заболявания. Те доскоро са били диагностицирани и лекувани предимно в районите на Средиземноморието. Днес вече и населението на Скандинавските страни е тяхна жертва. Според експертите разпространението на някои заболявания като астмата силно се влияе от климатичните промени. Учените се опасяват, че ако не се вземат мерки навреме през следващите десетилетия проблемът ще се задълбочи. Изследователите са на мнение, че единственото решение е ограничаването на вредните емисии във въздуха и подсилване имунната система на човек.

Ревита Ви препоръчва

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем сироп, 120 ml

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус сироп, 120 ml

Самбукус (без захар) сироп, 120 ml

Самбукус за деца сироп, 120 ml

Ехинацея, 400 mg

Ехинацея (без алкохол), 30 ml

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Vit C Release, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.