×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
увеличена простатаДоброкачествената простатна хиперплазия (ДПХ) засяга предимно мъже над 50 годишна възраст, като простатата започва леко да се увеличава след навършване на 45 години. Въпреки че има тенденция ДПХ да се третира не като заболяване, а като състояние, проблемът не бива да се отминава с лека ръка. За съжаление обаче, много мъже не обръщат особено внимание на първите симптоми, тъй като възприемат състоянието си за „нормално за възрастта”, както и че то не подлежи на лечение. Те трябва да знаят, че ранната диагностика и навременните мерки, са от изключително значение за по-нататъшния развой на събитията.

По време на нарастването си, простатата постепенно започва да натиска уретрата, като по този начин я запушва. За да се справи със запушването, мускулната стена на пикочния мехур започва да се свива и отпуска, за да улесни извеждането на урината. Интензивните мускулни свивания обаче, постепенно водят до удебеляване на стената на пикочния мехур, поради което неговата вместимост започва да намалява. Така пикочният мехур започва да събира все по-малки количества урина, в резултат на което настъпват нарушения в нормалните процеси на уриниране. Нуждата от уриниране непрекъснато се увеличава, но контракциите възпрепятстват изпразването на мехура. Всички тези процеси водят до опасното задържане на урина, при което се развиват възпаления, които с времето се превръщат в хронични. Урината, която остава, може да причини и образуване на камъни в бъбреците, които с времето също започват да възпират потока на урината.

Симптомите при уголемена простата, обикновено включват честа нужда от ходене по малка нужда, наличие на кръв в урината или странна промяна в цвета й, внезапно прекъсване на струята, болка при уриниране, неволно „изпускане”, усещане за непълно изпразване след уриниране.

Оставена без необходимото лечение, доброкачествената хиперплазия на простатата може да причини сериозно увреждане на бъбреците. Вероятността инфекцията на пикочния мехур да премине към бъбреците е голяма, затова при каквито и да било симптоми, колкото и безобидни да изглеждат те, трябва да се вземат спешни мерки!

За щастие, съществуват билки с дълга история в поддържане здравето на простатата. Множество съвременни проучвания са доказали ефективността на тези растения в подобряване състоянието на пациенти с урологични симптоми. Практиката показва, че приемът на определени билкови екстракти е също толкова успешен, колкото употребата на лекарства.

В някои случаи билковите екстракти действат дори по-добре от традиционните медикаменти, като заедно с това, приемът им  не е обвързан с нежелани странични ефекти!

ПросткеърПродуктът ProstCare® на специализираната в производството на натурални билкови екстракти компания Natural Factors, се отличава с изцяло натурален състав. Ефективността на ProstCare®при състояния на уголемена простата е доказана с помощта на редица научни изследвания. ProstCare®е иновативен билков комплекс, в чиито състав влизат единствено стандартизирани екстракти от най-високо качество.

ProstCare® спомага за облекчаването на симптомите, свързани с доброкачествена простатна хиперплазия. Формулата комбинира екстракт от Сао палмето,  Африканска слива (Пигеум африканум), масло от тиквено семе и ленено масло.

Екстрактите от плод на Сао палмето традиционно се използват в лечението на простатит и инфекции на пикочните пътища. Използва се и превантивно, с цел предпазване от увеличение на простатната жлеза.

Екстрактът от Сао палмето в продукта на Natural Factors - ProstCare®, е стандартизиран до 85-95 % мастни киселини , естери , и стероли, за още по-голяма ефективност! В плода на Сао палмето се съдържат вещества, които намаляват продукцията на дихидротестостерон. Благодарение на това, размерът на простатата постепенно намалява, а симптомите биват редуцирани.

Африканската слива съдържа 3 супер активни компонента, които подобряват здравето на простатата и пикочния тракт. Екстрактът от Африканска слива е източник на фитостероли, инхибиращи производството на определени простагландини, които често са в основата на възпалението на простатата.

Лененото масло е чудесен източник на омега-3 мастни киселини, които доказано облекчават състоянието при пациенти с уголемена простата.

Маслото от тиквено семе се отличава с богато съдържание на есениални мастни киселини, антиоксиданти и цинк. То има свойството да потиска симптомите при уголемена простата и постепенно води до намаляване на размера й. Маслото от тиквено семе предизвиква производство на различен тип простагландини, потискащи възпалението.

Всички екстракти в ProstCare®, осигуряват необходимата доза от най-активните съставки на растенията. Приемът на продукта води до намаляване интензивността на симптомите при увеличена простата и предпазва от по-нататъшни усложнения. Продължителният прием на ProstCare®, е напълно безопасен.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.