×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Ускорете метаболизмаПитали ли сте се някога как най-добрата ви приятелка хапва всички „нездравословни” храни и по цял ден се тъпче с шоколад, а не напълнява? Каква е тайната й? Може  би знаете, че красивата фигура е резултат не само на здравословното хранене и спорта. Човешкият метаболизъм играе основна роля. Природата е била благосклонна към мъжете и те имат по-бърз метаболизъм от жените. Как да ускорите изгарянето на калориите и да помогнете на тялото си в борбата с килограмите? Предлагаме ви няколко лесноизпълними рецепти.


Стегнете мускулите. Тялото може да изгаря калории дори и да се отпуснете блажено на дивана пред телевизора. Този начин на отслабване обаче работи само при хората с повече мускули. Колкото по-стегнато е тялото ви, толкова по-лесно ще се справите с килограмите дори и да хапвате от любимата си пица.


Спортувайте. Аеробиката без съмнение ще засили метаболизма няколко часа след като сте приключили с тренировките. Колкото по-енергично спортувате, толкова повече калории губите. Понякога ефектът от тренировката върху метаболизма може да продължи до 8 часа.


Пийте повече вода. Тялото се нуждае от много вода, за да изгаря по-лесно калориите. Ако сте дехидратирани, особено в горещите летни дни, метаболизмът ще се забави. Английско проучване показва, че хората, които пият по 8 – 9 чаши вода на ден, отслабват по-бързо, отколкото тези, които пият само 4. Пийте по чаша вода преди всяко хранене. Така няма да прекалите с яденето.


Напред към сладоледа. Наблегнете на студените напитки и храни (като сладоледа, например). Ако изпиете чаша студена вода, тялото ви ще изгори 10 калории, за да я стопли. Сигурно си мислите, че едва ли ще отслабнете по този начин, но грешите. Изследвания показват, че хората, които всеки ден пият студена вода в продължение на 1 година, губят по 3 килограма без да са спазвали диета.


Хапвайте често. Много хора са на мнение, че не могат да отслабнат, ако ядат прекалено често. Диетолозите обаче съветват да хапвате поне 5 – 6 пъти дневно. Наблегнете на леките, здравословни закуски. По този начин метаболизмът ви ще се ускори и скоро ще забележите положителни резултати. Доказано е, че хората, които се подлагат на строги диети (при които приемат по-малко от 1000 калории дневно) губят тегло бързо, но също толкова бързо го връщат обратно.


Тайната е в лютивото. Най-добрият начин да ускорите изгарянето на калории е като хапвате по-люти храни. Лютите чушки имат невероятен ефект. Сега е времето да им се насладите!


Силата на кафето. Без съмнение кафето повишава концентрацията и енергичността. Факт е също така, че то помага за ускоряване на метаболизма. Все пак не прекалявайте с тъмната напитка. Една чаша дневно е напълно достатъчна.


Време е за чай. Зеленият чай има много благоприятни ефекти върху организма. Той е богат на антиоксиданти, които унищожават вредните свободни радикали. Освен това вече има доказателства, че топлата напитка е идеално средство за борба с килограмите. Ако пиете по 2 чаши топъл зелен чай, тялото ви ще изгори до 17% повече калории от обикновено.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.