×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Фитотерапията е актуално и модерно направление във фармакологията, за профилактика и лечение на организма, с помощта на препарати, извлечени от лечебни растения.Представяме ви кратък списък с най-използваните във фитотерапията растения и описание на техните качества.

Магданоз: веществата, които съдържа редуцират торбичките под очите, нормализират водния баланс и укрепват колагеновите влакна в кожата. Препоръчва се на хора, които работят на компютър или на място, което изисква постоянно напрягане на зрението. Магданозът може да се прилага както вътрешно, така и външно. Отварата от това растение притежава детокс ефект и неутрализира неприятния дъх в устата.

Розмарин: защитава кожата от изсушаване, от вредите на слънцето и от агресивното въздействие на заобикалящата среда. Съдържа полезни киселини, които действат като щит, предпазващ организма от свободните радикали. Розмаринът изглажда бръчките и подмладява кожата. Препоръчва се на любителите на слънчевите бани и на хората, прекарващи време на открито.

Мента: притежава освежаващо и успокояващо действие. Укрепва кръвоносните съдове и помага при варикозно разширени вени. Препоръчва се на хора, които поддържат висока физическа активност и на жените, носещи обувки на висок ток.

Полски хвощ: отлично средство за борба със целулита. Съдържа силициева киселина, която играе важна роля при синтеза на колагеновите влакна. Екстрактът от полски хвощ има широко приложение в производството на козметика, тъй като се бори успешно с мастните натрупвания.

Маточина: успокояващо средство, подходящо както за външна, така и за вътрешна употреба. Защитава чувствителната кожа от вредното външно въздействие. Ароматът на маточина активира производството на ендорфини и помага при стрес. Препоръчва се при силни емоционални преживявания, на хора с напрегната „нервна" работа и на страдащите от синдром на хронична умора или нарушения на съня.

Ревита Ви препоръчва:

Розмарин (лист), 400 mg

Мента (лист), 400 mg

Полски хвощ (трева), 440 mg

Маточина (лист), 490 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.