×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Специалисти от университета "Уейк Форест" в Северна Каролина са установили, че чрез манипулирането на произвеждащи хормон клетки в мозъка могат да бъдат контролирани нивата на кръвната захар. Така мечтата на хората, водещи заседнал начин на живот, да отслабват, без да тренират, може да стане действителност

Скоро мечтата на хората, водещи заседнал начин на живот, да отслабват, без да тренират, може да стане действителност благодарение на хапче, което създава на тялото лъжливото усещане за тренировка, пише в. "Сънди експрес", позовавайки се на резултатите от американското изследване. Резултатите от проучването са публикувано в сп. "Джинетикс". Анализът е посветен на хормона глюкагон. Той повишава нивата на глюкозата в кръвта и действа по противоположен начин на инсулина, който ги понижава. Авторите на проучването смятат, че създаването на хапче с действие върху ензимите, стимулиращи глюкагона, може да "измами" тялото, че тренира, докато в действителност не потрепва и мускул. Дали обаче този ефект ще се отрази по катеричен начин за вталяването на фигурата, все още не може да се твърди категорично. Най-вероятно новото изобретение ще трябва да се комбинира с доказалите своята ефикасност добавки в сферата на отслабването и подтискането на апетита.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.