×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Хигиафлор покет – най-успешната формула срещу подут корем, запек и стомашен дискомфортПодутият корем е здравословен проблем, от който много хора страдат. Малцина са онези от тях, които си дават реална сметка колко сериозно е това.

Характерни симптоми на подутия корем са запека, усещането за тежест, изпъкналото коремче и много често – талията, която изглежда сякаш без извивки. Всичко това означава, че във функционирането на храносмилателната система има сериозен проблем. Той трябва да бъде разрешен, тъй като последствията могат да бъдат неприятни както за здравето, така и за външния вид.

Непоносимостта към някои храни, наричана още лактазна недостатъчност, наднорменото тегло и стреса, са все фактори, които могат да провокират това състояние. А лошите хранителни навици допълнително усложняват проблема.

Кои са основните храни, които трябва да избягваме, ако страдаме от подут корем:

  • Пържени храни

  • Храните със съдържание на животински мазнини. Тук основно присъстват месата като свинско, агнешко/овче, говеждо. Те са източник предимно на твърди наситени мастни киселини и в по-малко количество – полиненаситени. Прекомерната им консумация води не само до подут корем, но и до редица други здравословни проблеми.

  • Т. нар. „бързи” въглехидрати или както се наричат още - прости въглехидрати. Както подсказва и наименованието им, те се усвояват бързо от тялото, което провокира покачването на кръвната захар в кръвта.  Следствие от това, настъпва усещане за умора, глад и силно желание да се хапне нещо сладко. Простите въглехидрати имат много ниска хранителна стойност. Те се съдържат в газираните напитки, белия хляб, ориза, бонбоните, някои зърнени закуски, бонбони и др. Въпреки че плодовете също са източник на бързи въглехидрати, те са полезни, тъй като снабдяват организма с много ценни хранителни вещества.

  • Газирани напитки и кофеин


На какво може да се дължи подутият корем:

  • Неправилно хранене


Препроъчва се да се избягват киселите храни, лютите подправки, лукът, чесънът, зелето, всевъзможни млечни продукти. Зърнените варива пък, трябва да са много добре сварени преди консумация. Трябва да се внимава и с плодовете, тъй като съдържат много фруктоза, някои от тях предизвикват и газове.

Суровите плодове и зеленчуци, консумирани в големи количества наведнъж, също не е добър вариант – те са много полезни и естествено е добре да преобладават в ежедневното меню. Само че, по често и по малко, не големи порции наведнъж!

Дъвченето на дъвка, пиенето със сламка и приемът на големи хапки несдъвкана храна предизвикват и поемане на много въздух, в резултат на което никак не е трудно коремът ви да се подуе.

  • Лактазна недостатъчност


Има хора, които след консумация на мляко и млечни продукти забелязват подуване на стомаха си. Това се дължи на недостига на ензима лактаза, който разгражда млечната захар от млякото в тънките черва. Следствие недостига на лактаза, млечната захар достига до дебелото черво, където се разгражда и наред с това се наблюдава повишено газообразуване.

 

Други фактори, водещи до появата на подут корем:

  • Нарушената двигателна функция на червата, която обикновено настъпва след оперативни интервенции или лошо кръвообращение.

  • Стомашни киселини

  • Навик да се яде прекалено бързо и „на крак”.

  • Свръх растеж на бактерии в тънките черва

  • Менструация

  • Прием на определени лекарства

  • Заместители на захарта (фруктоза и сорбитол)

  • Синдром на раздразнените черва, за който най-често посочваната причина е стресът.

  • Чревни паразити

  • Временно нарушение във функциите на стомашно-чревния тракт

  • Изкривяване на гръбначния стълб в поясната извивка и/или неправилна стойка

  • Натрупване на мастна тъкан, което довежда до затлъстяване. В тези случаи обаче, обикновеното напълняване се бърка с подут корем.


 

Не забравяйте, че подуването на стомаха може да бъде симптом и на някои сериозни заболявания. Ако имате подут корем и напоследък ви се случва в изпражненията ви има кръв, а цветът им е станал по-тъмен, имате по-силни киселини, диария, повръщане, загубили сте значителна част от теглото си без основателна причина, не се колебайте потърсете лекарска помощ!

Освен дискомфорта и неприятните за здравето последствия, подутият корем носи негативи и от естетична гледна точка. Дори и да имате хубава фигура, подутият корем проваля всичко.

Тежест, стягане, подуване, метеоризъм, оригване... всичко това кара човек да се чувства неудобно и несигурно, и влошава качеството му на живот, включително участието в развлекателни и социални дейности.

Ако и вие страдате от подут корем, запек, газове, метеоризъм все не успявате да се справите с този проблем, значи все още не сте открили уникалните свойства на Хигиафлор покет. Хигиафлор покет предлага биологично чиста формула, която успешно и веднъж завинаги може да сложи край на подуването на стомаха!

Хигиафлор покет съчетава полезни млечни бактерии, бирена мая и  мощна комбинация от 6 билки (китайски ревен, ружа, светла роза, артишок, босилек, кориандър).

Формулата на продукта действа силно противовъзпалително, болкоуспокояващо и детоксикиращо. Спомага за изхвърлянето на всички отпадъчни продукти от червата и възпрепятства прекомерното отделяне на газове.

Хигиафлор покет детоксикира тялото и пречиства кръвта по съвсем естествен начин, поддържайки здравето на чревната флора. С помощта на този продукт, стомашно-чревният тракт е в перфектно здраве, а храносмилателните процеси са максимално оптимизирани.

Хигиафлор покет допринася за правилното функциониране на червата, осигурявайки тяхното пълно прочистване. Много скоро след приема на продукта, ще забравите за неприятното подуване и отново ще си припомните колко хубаво е да чувстваш онези лекота и комфорт!

Не игнорирайте проблема с подутия корем. Ако ви се струва незначителен, много грешите. Освен всекидневния дискомфорт и неприятен външен вид, това състояние може да ви докара редица други сериозни здравословни усложнения!

Хигиафлор покет допринася за:

-          Плосък корем

-          Премахване на метеоризма

-          По-добро храносмилане

-          Бързо и лесно изпразване на червата

-          Лекота и комфорт

Хигиафлор покет ще ви помогне да постигнете онзи супер плосък корем, за който отдавна мечтаете! Секси фигура и красиво оформена талия!

 

Хигиафлор покет е продукт на френската компания Laboratoire Super Diet* и е най-продаваният продукт в Европа.

Създадена във Франция още през далечната 1961 година, Laboratoire Super Diet се нарежда сред компаниите-производители на изцяло натурални хранителни добавки от Organic растения.

Френската лаборатория Laboratoire Super Diet е водещ производител на сертифицирани био хранителни добавки. Съставът им включва само 100% естествени компоненти, които се абсорбират и усвояват перфектно.

Хранителните добавки на Laboratoire Super Diet притежават стандарт Bio или AB sertification, които удостоверяват качеството на състава им. Стандарт Bio гарантира, че продуктът съставлява най-малко 70% Organic съставки, а AB sertification показва, че формулата се състои от поне 95% органични компоненти. Продуктите на Laboratoire Super Diet се намират под качествения контрол на независими организации, като ISO 9001, HACCR (Hazard Analysis Critical Control Point), France Quality Certification.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.