×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Хлорела – суперхрана с уникални детоксикиращи свойстваОт няколко години суперхраните са обект на много клинични изследвания и на огромен интерес както от страна на учени по цял свят, така и от страна на обикновения читател. Хлорелата заема едно от първите места в списъка на суперхраните с най-ценни свойства, но за съжаление повечето от нас са слабо запознати с уникалните й качества.

Съвременният човек живее в крайно неблагоприятни за здравето си условия. Храната и водата, които консумираме, въздухът, който дишаме, огромна част от фармацевтичните продукти, които използваме – всички те са малко или повече под влиянието на различни токсични замърсители.

Хлорела е в състояние да елиминира дори тежки метали като олово, живак, кадмий, алуминий, барий, хербициди и пестициди, както и да неутрализира натрупалите се следствие на замърсяването на околната среда отровни вещества. Извеждайки отровите от тялото, хлорела по никакъв начин не нарушава минералния баланс на организма.

Хлорела е вид едноклетъчно водорасло. То е най-богатият източник на хлорофили наред с това съдържа много фибри, витамин В12, много протеини, желязо, магнезий, натрий, калций, цинк и др.

Според последни проучвания, включването на хлорела в хранителния режим, спомага за потискане симптомите при язва, астма, хипогликемия, депресивни състояния.

Хлорела е силно препоръчвана и за подсилване на имунната система и поддържане нормалните функции на организма, особено през студените месеци.

Съвременни американски проучвания доказаха, че приемът на хлорела в продължение на 2 месеца и повече нормализира трайно нивата на високото кръвно налягане и поддържа сърдечните функции. В проучването участвали доброволци, които от години страдали от хипертония и сърдечно-съдови нарушения. За период от 2 месеца, участниците трябвало да приемат хлорела във вид на таблетки и течен екстракт, като през това време те не трябвало да приемат обичайните си срещу високо кръвно налягане медикаменти. Резултатите показали, че при една четвърт от пациентите, нивата на кръвното налягане трайно се нормализирали, в резултат на което тези хора завинаги спрели да приемат изписаните им срещу хипертония лекарства.

Установено е още, че хлорела намалява усещането за болка и противодейства на възпалителните процеси в организма. Приемът на хлорела е много подходящ за регулиране на стомашно-чревната дейност, усвояването на храната и отделителните процеси. Хлорелата спомага за растежа на полезните за стомашно-чревния тракт бактерии и поради тази причина, приемът й е особено подходящ при язва и гастрит.

Физиологично-активната субстанция, съдържаща се в хлорела, наречена растежен фактор, играе много важна роля в регенерирането и заздравяването на тъканите. В тази връзка, приемът на хлорела допринася за правилното развитие на всички тъкани и органи, предпазвайки включително от дегенеративни нервни и мозъчни увреждания.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.