×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Холистичен масажОт техническа гледна точка това е класически европейски масаж, но с интегрирани в него холистични принципи. Холистичният масаж действа по-дълбоко и притежава редица нови за класическия масаж елементи на целебно действие. Това е цялостен метод, оказващ целебно въздействие на всички нива: физическо, духовно, емоционално.

Ефективността на холистичния масаж се състои в това, че той активира процесите на естествена саморегулация в тялото: включват се естествените механизми за пречистване и възстановяване на организма, подобрява се мозъчното кръвообращение, увеличава се подвижността на ставите. Методът оказва прекрасно въздействие както върху деца, така и върху възрастни. Той успокоява емоционалното раздразнение и облекчава свързаните с него физически нарушения.

Във всеки един момент от живота тялото въплъщава особеностите на личността и нейните психологически проблеми и конфликти. Емоционално значимите преживявания се запечатват в неговата „памет” и се превръщат в защитна „мускулна черупка”. Тази черупка блокира жизнената енергия, емоциите, силите и способностите. Тя ограничава подвижността и ресурсите на жизненото тяло. Качеството на живот се влошава, а податливостта на организма към заболявания се увеличава.

Как въздейства холистичният масаж?

Преди всичко холистичният масаж снема общото мускулно напрежение и напрежението на подсъзнателно ниво, натрупано в резултат от многобройни небалансирани физически натоварвания и пребиваване в стресогенна среда. Той укрепва имунната система, възпрепятства натрупването на шлаки и оказва подмладяващо въздействие върху организма. Холистичният масаж подобрява качеството на съня и възстановява енергийния потенциал. Той възстановява душевното равновесие и предпазва организма от физически и психически заболявания.

Ревита Ви препоръчва:

Кокосово масло, 474 mg

Коментари (2)

    • nikolzh
    • 2011-08-26 07:04:10
    Здравейте, Искам да попитам в Бургас прави ли се някъде такъв масаж. Дайте ми адрес или телефон.
    • Мария Радоева
    • 2011-08-26 08:10:10
    Здравейте, За голямо съжаление нямам представа къде има подобни центрове за холистичен масаж. Съветвам ви да потърсите в интернет или да попитате служител от такова студио за масажи. Жалко, че не мога да бъда полезна. Поздрави и хубав ден! Мария Радоева Ревита ООД www.revita.bg

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.