×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Психолози от университета в Нотингам са изобретили хормонален спрей, който трябва да хармонизира живота на постоянно каращи се съпрузи. Научното съобщение е публикувано в сп. Social Cognitive and Affective Neuroscience. Препаратът включва физиологически активният пептид окситоцин, който прави жените по-дружелюбни и спокойни, а мъжете по-чувствителни и предразположени към позитивни контакти, пише The Daily Mail.

Окситоцинът, наричан още „наркотикът на прегръдките”, способства за възникването на сексуално влечение, дружба, доверие и отговаря за емоционалната връзка между майката и детето.

Учени от университета в Цюрих проверили действието на спрея върху 17 семейни двойки на възраст от 20 до 50 години.  Те обсъждали конфликтни теми, от които като правило избухват скандали. 45 минути след началото на експеримента и постепенното нагорещяване на страстите в ноздрите на опонентите пръскали спрей. Фиксирани били спад в нивото на напрежение и постепенно затихване на конфликтите.  Учени от университета в Калифорния допълват, че използването на окситоцинов спрей два пъти на ден подобрява и сексуалния живот на съпрузите.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.