×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Цветът на очите определя от какво ще боледуватеИскате пленителни зелени очи, а защо не дълбоки кафяви или съблазнителни сини... Цветът на очите се счита за външен белег на красота. Вече съществуват различни лещи, които могат напълно да променят външния ви вид. Знаете ли обаче, че именно цветът на очите може да определи и дали ще се разболеете от тежко кожно заболяване или не. Учени от Медицинския факултет към Университета на Колорадо (САЩ) доказаха, че хората със сини очи са предпазени от витилиго (тежка кожна болест, при която се появяват светли петна по кожата). Има добри новини и за тъмнооките. Те от своя страна пък по-рядко страдат от меланома (най-опасния вид рак на кожата).
В изследването, публикувано в онлайн списанието Nature Genetics, са участвали над 3000 души с витилиго. Оказало се, че само 27% от болните са със сини очи, докато близо 43% - със кафяви, а 30% се радват на зелени или лешникови очи. „Първоначално се фокусирахме върху връзката между витилигото и цвета на очите. По-късно обаче установихме и подобна зависимост между меланомата и кафявите очи”, казва ръководителят на изследването, генетикът д-р Ричард Сприц. „Генетично в някои отношения двете заболявания са напълно противоположни. Човек с меланома не може а се разболее от витилиго и обратно. Витилигото е автоимунно заболяване причинено от мутацията на някои гени. Именно тази мутация обаче предпазва организма от меланома. Често витилигото се съпътства от ревматоиден артрит, лупус, диабет, заболяване на щитовидната жлеза”, допълва експертът.

Ревита Ви препоръчва

Красива кожа био квартет 15 ml

Брилиант лук коса и кожа 450 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.