×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Червеното вино намалява риска от рак на гърдатаНе случайно французите обожават червеното вино. То има редица ползи за здравето благодарение на естествения антиоксидант ресвератрол. През 90-те години на миналия век учени и диетолози единодушно обясниха на какво се дължи т.нар. „френски парадокс”. Сърдечно-съдовите заболявания във Франция са на изключително ниско ниво, въпреки нездравословната диета, която французите спазват. Причината е в редовната консумация на червено вино и приема на ресвиратрол.
Но това не е всичко. Американски учени от Центъра за женско здраве в Ню Йорк (САЩ) установиха още една полза от напитката – тя намалява риска от рак на гърдата. Досега се знаеше, че алкохолът води до повишаване на женския хормон естроген, което е предпоставка за рак на гърдата. Д-р Крисандра Шефилт и колегите й обаче са доказали, че червеното вино намалява нивото на естроген н организма и увеличава тестостерона (мъжкия полов хормон). По този начин дамите са предпазени от смъртоносния рак на гърдата. Причината за това е ресвератролът. Подобен ефект не е бил забелязан в бялото вино. В проучването са взели участие 36 жени на различна възраст. Всеки ден някои от тях трябвало да пият Каберне Совиньон, а други Шардоне. Тестовете продължили месец. В края на проучването учените взели кръвни проби от доброволките. „Необходими са още тестове за връзката между червеното вино и рака на гърдата, но дотогава съветвам дамите да пият по чаша вино всеки ден и, разбира се, да не прекаляват”, казва д-р Шефилт.

Ревита Ви препоръчва

Ресвератрол, 325 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.