×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Черен чай срещу атопичен дерматитАтопичният дерматит е едно от най-често срещаните кожни заболявания. Той поразява най-често децата, но и възрастните не са пощадени. Макар причините за заболяването да са неясни, учените смятат, че 50% от болните са го наследили от родителите си. За съжаление все още не е измислен лек за този проблем. Единственото решение засега е подходящата козметика, правилната диета и здравословния начин на живот.
Японски учени обаче са на път да открият лечение за кожното заболяване – черният чай. Редовната консумация на черен чай помага за изчистване на епидермиса от неприятните лезии. В изследването, продължило 6 месеца, взели участие 118 доброволци с подобен проблем. По време на проучването те трябвало да придържат към предписаната от специалист терапия, но и да пият по 2 чаши черен чай всеки ден. Учените забелязали първите благоприятни резултати само след две седмици. Месец по-късно при 63% от доброволците атопичните плаки почти изчезнали. В края на тестовете 54% от болните вече нямали никакви кожни проблеми. Необходими са още изследвания, за да се докаже напълно ефектът на черния чай върху епидермиса. Засега обаче специалистите препоръчват на хората, страдащи от атопичен дерматит, да не пропускат своята чаша черен чай всяка сутрин.

Ревита Ви препоръчва

Брилиант лук коса и кожа 450 mg

Брилиант Лук сапун за лице – почистване и детоксикация, 100 mg

Орегонско грозде (корен), 475 mg

Нийм (лист), 475 mg


Сарсапарила (корен), 425 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.