×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Черешите лекуват безсъниеИма много причини за безсънието – нервно напрежение, стрес, липса на достатъчно мелатонин (хормона на съня). Съществуват редица лекарства, които помага, но много хора се страхуват да ги вземат, защото има опасност да развият зависимост. Няколко са естествените алтернативи, които ще направят съня ви по-продължителен и спокоен – валериан, мелатонин, хмел и глог. Сега към тях може да прибавите и черешите.
В миналото хората са използвали черешите и черешовият сироп за намаляване на възпаления и борба с оксидативния стрес. Английски учени от Медицинския център в Рочестър (Англия) са установили още, че черешите са едно от най-добрите лекарства срещу безсъние. В проучването участвали 15 доброволци на различна възраст, имащи проблеми със съня. Те трябвало да приемат хранителни добавки с череши и да пият черешов сироп в продължение на 8 седмици. Оказало се, че вкусният плод подпомага добрия сън и намалява сънливостта през деня. Изследователите стигнали до заключението, че редовният прием на череши работи толкова добре, колкото и валерианът.

Ревита Ви препоръчва

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.