×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Жива, алкална водаНауката отдавна е установила, че човешките същества са програмирани да живеят около 120 години, но средната продължителност на живота рядко се доближава до тази граница. Въпреки това, съществуват нации, към които се числят много дълголетници.

Редица изследвания за продължителността на живота показват, че онова, което свързва дълголетните народи, е техният здравословен, активен начин на живот, както и факта, че консумират вода с високи нива на Ph (от 8 до 10). Тази вода се нарича алкална.

Алкалната вода притежава едно особено ценно свойство – да неутрализира киселинността на тялото, причинена основно от злоупотребата с киселинни храни.

Алкалната вода помага на тялото да поддържа естествените алкални нива и лесно да елиминира киселинните отпадъци.

 

Приложение на алкализиращи минерални капки Alkazone®:

Alkazone® неутрализира излишната киселинност, подпомагайки по този начин тялото да се освободи от токсичните отпадъчни киселинни продукти по съвсем естествен начин. Това означава, че Alkazone® е чудесно средство за превантивна защита срещу редица заболявания.

Основни предимства на Alkazone® :

  • Най-ефективният и безопасен начин за намаляване на излишната киселинност, която е пагубна за клетките.

  • Спомага поддържането на нормален Ph баланс.

  • Елиминира отпадъчните, вредни киселинни продукти

  • Стресът и напрегнатият начин на живот предизвикват излишък от киселини, които се освобождават в стомаха и които могат да станат причина за образуването на язви. Alkazone® неутрализира тези стомашни киселини, предотвратявайки развитието на болести на стомашно-чревния тракт.

  • Намалява нежеланите странични ефекти от приема на алкохол.

  • Благоприятства състоянието на бъбреците и предотвратява образуването на уратни (пикочно-киселинни) камъни, образуващи се от кристали пикочна киселина. Alkazone® контролира концентрацията на пикочна киселина в кръвта и намалява киселинността на урината.

  • Твърде строгите, нискокалорични диети, увеличават киселинността на урината и натоварват бъбреците. Alkazone® понижава киселинността на урината и неутрализира пикочната киселина, улеснявайки извеждането й от тялото.

  • Alkazone® неутрализира киселинността, получена следствие от приема на някои медикаменти. Към тях спада и добре познатия на всички аспирин, който поради киселинността си, е вреден за стомаха. У някои хора, приемът му може да предизвика кървене и язви.

  • По време на физически натоварвания може да се образува млечна киселина в мускулите. Нейното натрупване води до възпиране на растежа и развитието, което е често срещан проблем сред атлети и спортисти. Alkazone® намалява натрупването на млечна киселина и подсилва издръжливостта и производителността.

  • Alkazone® е източник на алкалните минерали калций и магнезий.

  • Alkazone® е източник и на калий – минералът, който подпомага нормалното състояние на бъбреците, костите, сърдечно-съдовата система и мускулите. Липсата на достатъчно калий в организма води до умствена и физическа умора.


 

Инструкции за употреба:

-          За да получите алкален разтвор, отстранете капачката и внимателно изстискайте 3 капки от Alkazone® в чаша вода. Преди употреба, разбъркайте.

-          За оптимални резултати, приемайте поне 5 чаши алкален разтвор дневно.

-          Alkazone® може да се прибавя към всяка течност, независимо студена или гореща е тя.

-          Уверете се, че приемате указаното като препоръчителен дневен прием количество.

Alkazone® не е лекарство. Той не диагностицира, лекува или предотвратява никакви болести.

алкализиращи минерални капки

Мнението на специалистите за алкалната вода:

Д-р Дон Колбърт, автор на книгата „Седемте стълба на здравето“ (The Seven Pillars of Health, Dr. Don Colbert, MD):

„Вашето тяло процъфтява при наличие на алкална среда. Алкалната среда подпомага процесите на детоксикация, което означава, че всички ненужни отпадъци се изхвърлят много по-лесно. Мога смело да твърдя, че съществува пряка връзка между раковите заболявания и прекомерната киселинност в организма. Едно от важните доказателства за това е, че телата на всички мои раково болни пациенти, които са ме посещавали досега, са били страшно киселинни и токсични. В такива случаи винаги препоръчвам алкализиране на тъканите чрез прием на алкална вода.“

 

д-р Шери Роджърс, автор на книгата „Детоксикирай се или умри“ (Detox or die, Dr. Sherry Rogers):

„Ежедневният прием на алкална вода напълно извежда от тялото киселинните отпадъци. Категоричното ми мнение е, че задържането на токсини под формата на киселинни отпадъци е първопричината за всички дегенеративни заболявания.“

 

Д-р Теодор А. Барооди, автор на книгата „Алкализирай се или умри“ (Alkalize or die, Dr. Theodore Baroody DC, ND, PH.D):

„Няма смисъл да изреждам имената на десетките заболявания, които могат да бъдат предотвратени, огромната част от които – дори излекувани с помощта на алкалната вода. Единственото, което има значение е, че първопричината за развитието на всички тях е само една – прекомерното количество киселинни отпадъци в тъканите на тялото. Смятам, че алкалната вода е в състояние да промени здравеопазването в световен мащаб. Киселинно-алкалното равновесие е изходен фактор както за физическото, така и за психическото ни здраве.“

 

Д-р Уилям Хауърд Хей (1866-1940), американски лекар, автор, преподавател и полагащ основите на разделното хранене, пише в книгата си „Нова ера за здраве“ (A new health era, William Howard Hay):

„Хората злоупотребяват с консумацията на киселинни храни и този факт е в основата на много болести. Твърдението, че за появата и развитието на всички болести е отговорен един единствен фактор звучи налудничаво, но аз го споделям. Този фактор е именно киселинно-алкалният дисбаланс.“

 

В един от трудовете си за развитието на рака и превенциите срещу коварното заболяване, Д-р Ото Варбург (Otto Heinrich Warburg, 1883-1970), немски биохимик и носител на Нобелова награда за физиология или медицина, посочва че за възникването на ракови образувания са необходими две условия:

-          Повишена киселинност в кръвта и тъканите

-          Недостиг на кислород

Ото Варбург смята, че ацидозата и недостигът на кислород са пряко свързани, също както и че здравите тъкани са алкални, а раковите – кисели. Варбург е убеден, че алкалната среда в кръвта е от огромно значение за човешкото здраве, защото при ниски нива на Ph, намалява рязко и съдържанието на кислород в кръвта. Ото Варбург открива, че болестотворните вируси, гъбички и бактерии виреят там, където липсва именно кислород.

Няма две мнения по въпроса за полезното действие на алкалната вода. Освен всичко изброено до тук, тя действа силно антиоксидантно и детоксикиращо -  пречиства тялото от токсините и не позволява на свободните радикали да нанесат щети на организма. Именно поради тази причина хората, които пият алкална вода, се чувстват много по-енергични и тонизирани от обикновено.

Стресът, неправилното хранене, замърсеният въздух, както и някои лекарства, са виновниците за излишната киселинност в организма. Киселата среда пък е първопричината за редица здравословни проблеми, като например метаболитни нарушения, стомашно-чревни, бъбречни и сърдечно-съдови болести. Алкализиращи минерални капки Alkazone ще ви помогнат бързо, безопасно и ефективно да създадете алкална среда в организма си и така да бъдете здрави и жизнени!

Подпомагайки тялото си да се освободи от киселинните отпадъци, ние правим огромна крачка в постигането на оптимално здраве. Алкалната вода е най-добрият начин да го сторим и именно поради тази причина, тя често е наричана и „жива“ вода. Натрупването на киселинни отпадъчни продукти намалява алкалността на кръвта – това отклонение от нормалните стойности може да предизвика сериозни здравословни проблеми. За да не се случи това, организмът се опитва сам да се справи с трудната ситуация, натрупвайки киселинните отпадъци на различни места, предимно в слоя от мазнини – това е неговият начин да понижи тяхното киселинно действие. Оттук можем да направим логичния извод, че наднорменото тегло често е следствие от натрупани киселинни отпадъци, които тялото не е успяло да изхвърли.

Кои са твърдите киселинни отпадъци? Пикочна киселина и нейните соли, бъбречни камъни, фосфати, сулфати, холестерол и др. Когато те не биват изхвърлени от организма, освен заболявания, се задействат и процесите на стареене, и то доста ускорено.

Поради всички тези причини, премахването на киселинните отпадъци и регулирането на алкално-киселинния баланс трябва да бъдат основната ни цел, ако искаме да бъдем здрави. Ежедневната консумация на алкална вода ни помага да го постигнем бързо, ефективно и безопасно.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.