×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Учени установиха, че през последните 30 години кокошите яйца са станали по-полезни за здравето на човека. Днес те съдържат много повече витамини и минерали и по-малко мазнини. Според учените съвременните яйца съдържат 20% по-малко наситени мазнини, 13% по-малко калории и холестерин - 10%. Едно средно яйце днес съдържа 66 калории срещу 78 преди 30 години, в голямото яйце сега има 77 калории срещу 91. Освен това съдържанието на витамин D се е увеличило със 70%, повишило се е и равнището на селена. Този елемент влияя за понижаване на риска от сърдечно-съдови заболявания, безплодие и инфекции, пише MedikForum.

Експертите обясняват тези промени с това че в края на 80-те години на ХХ век в британските птицеферми месото и костното брашно са били заменени със зеленчукови масла, които подобряват процеса на поглъщане на различни витамини от кокошките носачки. Това е довело и до повишаване на количеството на полезните за здравето на човека вещества в състава на яйцата. Британските учени отбелязват още, че жълтъкът на яйцето през тези 30 години е станал по-малък, тъй като се е увеличило количеството на белтъка. Това е било продиктувано от желанието на производителите да продават все по-големи яйца.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.