×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
“Сбогом” на тъмните кръгове под очитеОтдавна се борите с тъмните кръгове и подпухналите очи? Знаете ли как да се справите с този проблем и на какво се дължи той? Може би на постоянната работа с компютър или на многото кафета? Ако все още не сте намерили правилното решение, ние може да ви помогнем. Ето няколко интересни факта, които може би не знаете.

Каква е причината?
Грозните кръгове под очите ви правят да изглеждате по-стара и уморена. Какви са най-честите причини за тях:
Повече меланин (хиперпигментация в тази част на лицето);
Загуба на мазнини под очите;
Скъсани кръвоносни съдове.
Тъмните кръгове могат да са и в резултат от прекалено многото кафета, цигари или липсата на сън в ежедневието ви.
Замислете се как живеете и дали не може да се погрижите за себе си.

Край на проблемите
Спете повече. Дори да звучи смешно, но има проучвания, които показват, че сънят намалява тъмните кръгове с до 40% независимо каква е причината за тяхната поява. Сънят помага не само очите ви да заблестят. Той е и начин тялото ви да си почине и клетките на кожата ви да се възстановят, епидермисът ви да се регенерира.
Забравете за алкохола и кофеина. Опитайте за седмица и вижте как ще се почувствате. Тези напитки ви дехидратират и правят тъмните кръгове още по-забележими.
Потърсете изсветляващи продукти. Ако причината за тъмните кръгове е в хиперпигментацията, купете си околоочен крем, който да съдържа изсветляващи съставки. Нека да е богат и на зелен чай, Витамин С или соя. Това ще помогне на кожата ви да се възстанови по-бързо.
Вземайте Витамин К. Не забравяйте, че трябва да се погрижите за тялото си не само отвън, но и отвътре. Витамин К помага за заличаването на тъмните кръгове и ги прави по-малко забележими.

Без подпухнали очи!
Редица са причините очите ви да са подпухнали сякаш току що сте плакали. За да се справите със ситуацията, следвайте нашите съвети.
Спете повече. Подпухналите очи ще изчезнат само след 8 часа здрав сън.
Пийте вода. Не забравяйте да поемате поне 2 литра вода на ден. Добрата хидратация помага за сияйната кожа и за правилната циркулация на течностите в организма.
Забравете за солта. Колкото повече сол ядете, толкова по-голям е рискът да се събудите с подути и подпухнали очи. Солта задържа водата в организма ви.
Използвайте студени компреси. Тайната е в компресите със зелен чай. Поставете торбички със студен зелен чай върху всяко око за 10 – 15 минути. След това ще сте като нова.

Ревита Ви препоръчва

Brilliant Look /Брилиант Лук/, 450 mg

Коса & кожа, 600 mg

Еликсир на младостта (серум), 30 ml

Изсветляващ крем за кожа и петна, 30 ml

Околоочен лифтинг ефект (крем), 15 ml

Освежаващ лосион, 60 ml & крем с пилинг ефект, 30 ml

Подочна терапия (крем), 15 ml

Тонизиращ серум с хиалуронова киселина, 30 ml

Почистващо соево мляко, 120 ml

Регенериращ нощен крем, 30 ml

Супер защитен дневен крем, 30 ml

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.