Search
Филтрирай по...

10 мъжки тайни

10 мъжки тайни Може би се чудите какво ли мисли мъжът до вас… Какви са неговите скрити мисли и желания. Ние от Ревита успяхме да намерим някои дълбоко и не толкова дълбоко пазени тайни на силния пол. Забавлявайте се, докато ги четете.

Мъжете казват “Обичам те” с действия. Повечето мъже предпочитат да изразяват чувствата си с действия, не с думи. Когато любимият ви поправя счупения крак на масичката или ви носи торбите от магазина, може да сте сигурни, че той освен, че е галантен, има чувства към вас. За много мъже думите са без значение. Те предпочитат да покажат признателността и привързаността си чрез прости ежедневни действия. Оценявайте ги.

Мъжете приемат обвързването сериозно. Шири се слух, че мъжете се страхуват от обвързване. Всъщност те приемат брака и съвместното съжителство изключително сериозно. Те се опитват да поддържат една връзка, колкото се може по-дълго, защото ги е страх да не останат отново сами.

Мъжете слушат. Сигурно ви се е случвало любимият ви да отговаря само с “Да”, “Ще видим”. Имате чувство, че изобщо не ви обръща внимание и не ви слуша. Всъщност това, че не ви залива с празни приказки не означава, че вниманието му не е насочено към вас. Често той предпочита да слуша внимателно и да действа, когато му дойде времето.

Мъжете имат нужда за себе си. Колкото и да ви се иска да сте с любимия си постоянно, добре е да знаете, че той пази малко скъпоценно време само за себе си. Оставете го да си намери хоби – тенис, футболни залози, зяпане на мач по телевизията… Не го закачайте през това време. Дори не се опитвайте да му предложите секс. Нека се наслади на тишината.

Мъжете се учат от бащите си. Ако се интересувате какво ще направи половинката ви във връзката ви в бъдеще, погледнете баща му. Много мъже копират баща си, когато става въпрос за любов и взаимоотношения.

Мъжете прощават по-лесно. Дамите често помнят негативите, връщат се към миналото, отмъстителни са и са склонни да извъртат нещата в тяхна полза. Мъжете не се фокусират в детайлите. Често те прощават по-лесно и бързо, ако не са били засегнати дълбоко.

Мъжете често мислят за секс. Това не е тайна, но все пак да го споменем. Повечето мъже под 60 години мислят за секс поне веднъж дневно. За сравнение със само ¼ от жените. И това не е всичко… Мъжете фантазират за секс два пъти повече от дамите и техните фантазии са много по-разнообразни от тези на представителките на нежния пол. Потомците на Адам обаче обичат, когато половинката им инициира страстните ласки. Затова не бъдете срамежливи, а се превърнете в истинска тигрица в леглото.

Мъжете не са винаги готови за секс. Противно на много твърдения мъжете не винаги са в настроение за любов. Точно както жените те често са под стрес, страдат от депресия, имат проблеми в работата.  Когато обаче мъжът каже “не тази вечер”, може да сте сигурна, че той не е загубил интерес към вас. Просто има редица проблеми, които го тормозят.

Мъжете обожават да задоволяват партньорката си. Вашето удоволствие е наистина важно за любимия ви. Той обаче често не знае какво да прави в леглото, затова трябва да му помогнете. Поговорете с него в интимна обстановка, насочвайте го с думи или движения. Така и двамата ще сте доволни.

Мъжете са суетни. Те се притесняват как ще изглеждат във очите на любимата си и пред другите жени и, въпреки че не го признават с течение на възрастта се страхуват за белите коси по главата си, за биреното коремче и бръчките си. Дайте кураж на вашия възлюбен и му кажете, че дори и на 60 пак ще е секси.

Ревита Ви препоръчва

Епимедиум/ Разгонен козел, 500 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Годжи бери, 500 mg

Мака (корен), 525 mg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top