×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

 

Мечтаете за идеална фигура, но каквото и да правите усилията ви се провалят всеки път? Ако стрелката на кантара не помръдва, има голяма вероятност да допускате една от следните грешки:

Грешка № 1: Разчитате на драстична диета

Решени сте да свалите килограмите бързо и се подлагате на драстична диета, като ядете само плодове и зеленчуци. Намалявате дневния прием на калории под 1 000 и сте сигурни, че килограмите мигновено ще се стопят. Но когато консумирате толкова малко калории, вие забавяте своя метаболизъм и щом диетата приключи, тялото ви започва да изгаря по-малко калории, а килограмите се трупат по-бързо от преди.

Грешка № 2: Пропускате закуската

Повечето хора погрешно смятат, че пропускането на закуската е лесен начин да намалят дневния прием на калории, но резултатът е неутолим глад през целия ден. Това може да доведе до непланирано похапване и по-голям апетит при следващите хранения. За да намалите чувството на глад, закусвайте всяка сутрин храни, богати на фибри и протеини.

Грешка № 3: Прекалявате с леките закуски

Може би броите педантично калориите във вашата закуска, обяд и вечеря, но какво става с „малките похапвания" между тях? Тези междинни, леки закуски могат да саботират иначе добре планираната диета. За да не загубите дирята на приетите калории, записвайте всичко, което сте консумирали за деня.

Грешка № 4: Ядете рядко, но в големи количества

Доказано е, че големите количества храна, консумирани по време на едно хранене забавят метаболизма. За да отслабнете по-бързо, без постоянно да изпитвате чувство на глад, яжте често, малки количества храна, богата на протеини.

Грешка № 5: Тъпчете се с храни с ниско съдържание на мазнини

Храните с ниско съдържание на мазнини могат да изиграят решаваща роля за вашата диета. Но помнете, че по-малко мазнини, не означава по-малко калории. Прекаляването с всеки вид храна, дори и диетична, води до неминуемо трупане на килограми.

Грешка № 6: Забравяте за „течните калории"

Когато броите калориите, които сте консумирали за деня, не забравяйте за изпитите напитки. Намалете приема на сладки сокове, газирани напитки и алкохол. Така наречените „течни калории" не засищат глада и няма да намалят вашия апетит.

Грешка № 7: Пиете твърде малко вода

Ограничаването на приема на вода, е една от най-често срещаните грешки, които хората допускат, в опитите си да отслабнат. Водата играе важна роля при горенето на калориите, затова пийте поне по 1 чаша вода преди всяко хранене.

Грешка № 8: Избягвате млечните продукти

Млякото, сиренето и сладоледът са табу за повечето хора, спазващи диета, но намаленият прием на млечни продукти не води до по-бързо отслабване. Според някои проучвания, калцият, който се съдържа в млечните продукти, стимулира топенето на мазнините (добавките с калций не дават същия резултат). За да си осигурите достатъчно количество калций, без да увеличавате приема на калории, консумирайте нискомаслено мляко и сирене.

Грешка № 9: Поставяте си нереалистични цели

Да убеждавате себе си, че ще отслабнете с 10 килограма за една седмица, е само по себе си предпоставка за провал. Ако сте на диета и свалите 2 килограма през първата седмица, вместо да се радвате на успеха, е твърде вероятно да се обезкуражите, поради факта, че не сте постигнали поставената цел. Ако не сте сигурни колко килограма трябва да свалите, консултирайте се с диетолог.

Грешка № 10: Не спортувате

Липсата на физическа активност може да осуети плановете ви за идеално тегло. Не разчитайте изцяло на диетата. Отделете време за регулярни физически упражнения, които ще ви помогнат да отслабнете по-бързо, без да се налага да гладувате. Важно е да изберете вид спорт или физическо занимание, които ви харесват. Ако ходенето пеш ви се струва скучно, опитайте плуване, танци, колоездене или пинг-понг. Практикувайте различни видове спорт, докато не откриете този, който ви харесва най-много.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.