×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
10 съвета за детоксикация

Познати са много практики и програми за детоксикация. За да изчистите организма си и да сте в перфектно здраве, ви предлагаме 10 начина за постигане на заветната цел.
1. Яжте фибри, кафяв ориз и био отглеждани пресни плодове и зеленчуци! Добавяйте редовно към менюто си цвекло, репички, ябълки, зеле, броколи, спирулина, хлорела и морски водорасли!

2. Подсилете функцията на черния дроб с билки: глухарче, млечен бодил, репей, зелен чай, артишок, куркума, червено цвекло, магданоз!

3. Приемайте повече витамин С! Той помага на тялото да произвежда глутатион – веществото в черния дроб, което прогонва токсините.

4. Пийте поне 2 литра вода дневно!

5. Дишайте дълбоко, за да може кислородът да стига до всяка клетка в организма ви!

6. Намалете стреса, като се отдайте на повече положителни емоции!

7. Използвайте хидротерапия! Оставете гореща вода да се стича по гърба ви за 5 минути, след което пуснете студената вода за 30 секунди!

8. Отидете на сауна, за да може тялото ви да изхвърли всички токсини чрез потта!

9. Един час всеки ден практикувайте йога или скачайте с въже! Всички физически упражнения ще са ви от изключителна полза за здравето.

10. Оставете настрани цигарите, алкохола, кафето, захарта и мазнините!

Коментари (1)

    • пацко
    • 2011-09-25 22:50:47
    МНОГО ПОЛЕЗНА СТАТИЯ

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.