×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Модерни на плажа през 2011Въпреки че съвсем доскоро се смяташе, че единствената необходима дреха на плажа е банският костюм, в съвременната модна индустрия плажното облекло представлява пълноценен гардероб, включващ както бански костюми, така и различни видове парео, рокли, аксесоари и обувки. Голяма част от световните модни къщи имат отделни линии за плажно облекло, съдържащи всичко, което е необходимо на съвременните дами, за да бъдат красиви и модерни по време на лятната си ваканция.

Бански костюм: модни тенденции лято 2011

Въпреки че банският костюм е изключително сезонна дреха и при това на пръв поглед сравнително елементарна, модата му се сменя учудващо бързо. Ако само допреди няколко години актуален беше банският костюм от две части, през последните две години се върна модата и на класическия цял бански.

Така нареченият „ретро бански”, особена привлекателност на когото придават ярките разцветки и пъстрите, привличащи вниманието принтове, може да бъде видян в колекциите на най-известните модни дизайнери и марки, сред които: Marc Jacobs, Emilio Pucci, Paul & Joe, Emanuel Ungaro, Salvatore Ferragamo и др.

Парео

Пареото е незаменима част от плажния гардероб. То представлява много лека, правоъгълна или квадратна кърпа от тънка, обикновено прозрачна материя – например коприна или шифон. Пареото е изключително универсална вещ, която може да се носи като къса или дълга пола, наметало и дори като рокля. Разнообразието от тъкани, цветове и десени позволява да изберем подходящо парео, което да подчертае модния ни бански или красотата на златистия ни тен, а също така такова, което да скрие недостатъците на фигурата ни.

Така например пареото може да се превърне в пола, когато се завърже ниско на бедрата или на талията диагонално (като вторият начин ни позволява да скрием широките си бедра или изпъкналото си коремче). Пареото може да послужи и като лека плажна рокля – за тази цел е достатъчно да го завържем с голям възел на нивото на гърдите си.

Плажни рокли

През този сезон продължава да бъде актуална дългата до земята плажна рокля. Материята й може да бъде най-разнообразна, например натурален памук, лен или тънък почти прозрачен шифон. Плажната рокля е универсална дреха, която може да присъства и в ежедневния ни гардероб. Най-предпочитаният през това лято модел е роклята в романтичен стил, за която са характерни леките еднотонни тъкани със светли оттенъци без принт. Подобни модели могат да се видят в колекциите на Max Azria или Badgley Mischka. Но въпреки актуалността на нежните женствени цветове, ярките плажни рокли също се носят през това лято. Такива пъстри и жизнерадостни модели присъстват в колекциите на Blumarine, Basso & Brooke, Blugirl и Iceberg.

Плажни аксесоари

Основният аксесоар по време на почивката на плажа несъмнено е чантата, която може да бъде едновременно обемиста и стилна. За щастие в магазините за бански се предлагат достатъчно видове чанти, които могат да поберат големите ни хавлиени кърпи и всевъзможните ни плажни „дреболии”. Актуални и през този сезон са сламените чанти и ярките чанти от найлон.

Други два незаменими детайла от плажния ансамбъл са шапката с широки полета, която защитава кожата на лицето от слънцето и тъмните очила, необходими за предпазването на очите ни. През сезон лято 2011 все още са актуални големите слънчеви очила с оригинални цветни пластмасови рамки.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.