×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
повишаване на метаболизма

Превръщането на голяма част от калориите в енергия, е възможно благодарение на метаболизма. Особеностите на тялото ни, килограмите, полът и възрастта ни, са все фактори, определящи колко ‘добър’ или ‘лош’ е нашият метаболизъм.

  Всички знаем, че колкото по-бързо работи метаболизмът, толкова повече калории могат да бъдат изгорени. Ако следвате съветите по-долу, можете да бъдете сигурни, че метаболизмът ви ще проработи на пълни обороти      

Спете повече Изследователите са открили сериозна връзка между метаболизма и съня. Съществуват редица научни доказателства, че недостига на сън забавя метаболизма. Освен като „количество”, сънят трябва да бъде и качествен!

Пийте зелен чай! Няма никакво съмнение, че зеленият чай е едно от най-добрите природни средства за подобряване на здравето. Той не е калоричен и притежава способността да ускорява метаболизма.      

Спортувайте! Движението е безотказен метод за трайно ускоряване на метаболизма. Изберете спорт, който ви харесва и го практикувайте поне 2 пъти седмично. След време ще усетите ефекта. Освен че ще се чувствате много по-добре, ще се убедите, че и метаболизмът ви е заработил по-добре.

Не пропускайте закуската! Може би сте от хората, които нямат навика да закусват сутрин. Трябва обаче, да се научите да го правите. Лекото хапване всяка сутрин ускорява метаболитните процеси и допринася за повече тонус през целия ден. И не е нужно да се престаравате – купичка кисело мляко със сурови, предварително накиснати във вода ядки е чудесен старт!

Гири(чки)? Доказано е, че хората, които редовно тренират с тежести, имат далеч по-добър метаболизъм. Не ни разбирайте буквално – в „тежестите” включваме и т. нар. гирички, които жените спокойно могат да използват и в домашни условия!

Пийте вода! Водата може да бъде чудесен помощник в ускоряването на метаболизма. И не смо това. Може би сте чували, че хората, които имат проблеми със стомашно-чревния тракт, трябва да пият повече вода. Дехидратацията води до храносмилателни нарушения, натрупване на токсини в организма и запек. Консумацията на (поне) 8 чаши вода дневно, спомага за ускоряване на метаболизма и подобряване на храносмилането. В резултат от това, както тялото, така и кожата ви се чувстват добре. *Знаете ли, че около 90 минути, след като сте пили вода, метаболизмът ви се ускорява с цели 24%

Научете се да обичате лютото! В последните няколко годни, медицината все по-активно използва капсаицина в различни медикаменти и хранителни добавки и това съвсем не е случайно. До момента знаем, че капсаицинът облекчава болките при артрит, действа като антидепресант и афродизиак, притежава противоракови свойства и естествено – действа ускоряващо на метаболизма.

Хранете се умно! Вече знаем, че съществуват храни, които подпомагат метаболитните процеси. Препоръчително е да си направите списък на тези храни и да ги включвате по-често в менюто си. Грейпфрутът, яйцата и рибата тон например, категорично влизат в този списък.

Сутрешното кафе – задължително! Забравете за вкусното капучино със захар и незабавно преминете към друг режим: по 1 чисто, качествено кафе всяка сутрин. Известно е, че кофеинът в умерени дози, действа супер ергогенично и подпомага горенето на мазнините. Все пак, кафеените зърна, минали през термична обработка, губят огромно количество хлорогенна киселина. А именно хлорогенната киселина е сочена като естествен фет-бърнър и активизатор на метаболизма. Зеленото кафе, с други думи – суровото, неизпечено кафе съдържа огромно количество хлорогенни киселини. То обаче, може да се приема единствено под формата на екстракт. Екстрактът от зелено кафе се използва за регулиране на теглото и ускоряване на метаболизма. Ако решите да опитате, трябва да бъдете абсолютно сигурни, че избраният от вас екстракт е качествен и безопасен!

Смейте се! Всеки човек има нужда от малко „количество” смях всеки ден. Установено е, че 10 минути смях дневно спомага за изгарянето на повече калории, а това е още една причина да се усмихвате по-често. Ако тази точка ви прозвуча смешно, посмейте се на воля!

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.