×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
15 минути упражнения – по-дълъг живот

Ако правите упражнения само 15 минути дневно, това ще удължи живота ви с над 3 години. Това се казва в проучване на тайвански учени, публикувано наскоро. При тестовете били сравнен начинът на живот на хора, които обожават спорта и такива, които рядко стават от стола.
Много здравни организации включително и СЗО са категорични, че седмично човек  нужда от поне 150 минути умерени упражнения. Според тайванските учени обаче 15 минути (или 90 минути седмично) са достатъчни. Това е минимумът физическа дейност, която възрастен човек трябва да извършва, за да има ползи за здравето. Проучването, продължило 8 години, било проведено в Националния институт за здравни изследвания в Тайван и обхванало над 400 000 души на различна възраст. Всяка седмица доброволците трябвало да попълват въпросници и да се подложат на редица тестове. Резултатите показали, че хората, които започвали да се занимават с физическа активност, имали склонност да увеличават времето, прекарано в упражнения. Спортът пък води до намаляване на риска от смъртност от рак, диабет и сърдечно-съдови заболявания.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Ацетил Л-Карнитин, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.