×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Наднормените килограми, дори без затлъстяване, увеличават с 30% риска от най-рапространените видове рак на гърдата, дори и при оптимална терапия. Това твърдят американски учени от Медицинския център Монтефиоре в Ню Йорк. Изследването е публикувано в сп. Cancer на Американската онкологична асоциация. Илишните килограми предизвикват хормонални промени и възпаления, които могат на станат причина за развитие или рецидив на рак на гърдата, както и да повишат риска от преждевременна смърт.

Екип учени под ръковоството на д.м.н. Жозефа Спарано е сравнил състоянието на жени с наднормено тегло и без рак и пациентки с първа – трета степен рак на гърдата, данните за които били взети от три големи национални изследвания. В резултат било установено, че независимо от оптимална химио и хормонална терапия, високият индекс на телесната маса увеличава риска от от рецидив на раково заболяване. Тези данни били получени по отношение на хормонално зависимия туп рак на гърдата, от който страдат две трети от жените с рак на млечната жлеза. „Ние открихме, че излишното тегло при диагностиката на рака на гърдата води до поне 30% по-голям риск от рецидиви и с 50% по-висок риск от смърт.”, предупреждава д-р Сопрано.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.