×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
4 начина за по-добър денЕдин от недостатъците при лечение на психичните проблеми е, че отнема много време, за да е ефективно. Резултатите от приема на антидепресанти може да отнеме седмици. Това, разбира се, не значи, че трябва да се отказвате от тях. Може обаче да се справите със спадовете на настроението бързо и да направите така, че денят ви да е по-усмихнат още сега.


Алтруизмът. Безвъзмездната помощ действа като естествен антидепресант. Без значение е какво ще направите – ще купите хляб на бездомно дете или ще дарите дрехите си в дом за сирачета. Доказано е, че тази техника работи безотказно и съвсем скоро ще усетите, че настроението ви се повишава.
Без незабавни решения. Повечето хора смятат, че проблемите им трябва да се решат незабавно. Когато това не стане, изпадат в депресия, тревожни са и имат чувство, че животът им е спрял. Подобно схващане е погрешно. Не се съсредоточавайте върху проблеми, за които няма незабавно решение. Не подчинявайте живота си на черните мисли. Непрекъснато задаване на един и същи въпрос и лутането в идеи как да се реши може да намали възможността да намерите отговор. Отделете малко време, за да вършите онова, което ви доставя удоволствие.
Спорт. Упражнявайте се всеки ден в зависимост от физическата си форма. Никой не е казал, че трябва да плувате по 3 часа или да се потите във фитнеса от сутрин до вечер. Дори няколко минути активни физически упражнения ще подобрят настроението ви.
Време е за списък. Направете подробен списък на нещата, които ви доставят удоволствие. Напишете и постиженията си. Когато приключите, ще забележите, че се чувствате по-добре. Хората в депресия се съсредоточават върху отрицателните елементи от живота. Краткият списък с успехи ще ви помогне да гледате на света с по-усмихнати очи.

Ревита Ви препоръчва

Жълт кантарион, 420 mg

Валериана, 525 mg

Валериана (корен), 530 mg

Izi Night, 252 mg

Calmeral, 600 mg

Ge 132 Active, 100 mg

Маточина (лист), 490 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Глог (плод), 510 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.