×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
4 начина да надхитрим грипНаближава сезонът на грипа и настинките. Използвайте тези лесни трикове и ще намалите опасността да останете вкъщи с болно гърло и течащ нос. Ако спазвате простите правила, ще се справите успешно с вирусите и бацилите. .

Мийте се често
През студените сезони ръцете ви имат нужда от допълнително внимание. Колкото по-често се миете, толкова по-добре. Използвайте чешмяна вода и обикновен сапун. Разтърквайте енергично и над дланите в продължение на 15 – 20 секунди. Измивайте се винаги, когато сте се ръкували с някого или сте били сред голяма група хора.

Избягвайте тълпите
Грипният вирус се чувства прекрасно сред много хора. Той лесно се предава по въздушно-капков път и това е една от спецификите му. През есента и зимата е по-добре да пазарувате онлайн, отколкото в търговския център, да ходите на кино по-рядко и да хапвате вкъщи, отколкото в любимия си ресторант. Винаги покривайте устата и носа си, ако някой до вас кихне.

Пийте повече вода
Носът и гърлото са истинско депо за вирусите и бактериите. Ако пиете повече вода и често си правите гаргара, ще се справите лесно с нашествениците. Избягвайте овлажнителите за въздух, защото те помагат за разпространение на микробите. Най-добре поставете чаша вода върху парното или в близост до печката, за да овлажните въздуха в помещението по естествен начин.

Заложете на витамините и хранителните добавки
Много експерти препоръчват да вземате Витамин С, за да укрепите имунната си система през грипния сезон. Комбинацията от Витамин D и селен пък доказано може да ви предпази от настинка и грип. Черният бъз пък е ефективно природно средство за борба със „зимните болести”. Той е подходящ за бременни, кърмещи майки и бебета.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.