×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
45-годишните жени са най-стресираниЕдва ли някой ще се изненада, ако кажем, че стресът е болестта на XXI-ви век. Човек трябва да жонглира с работата, семейните задължения, финансовите проблеми и какво ли още не. Оказва се обаче, че дамите на възраст между 45 и 64-годишна възраст са под по-голям стрес от останалите. Това без съмнение се отразява и на здравето им.
За съжаление проблемът започва по-рано. Много от 35-годишние дами попадат в истински житейски ад. Повечето от тях имат деца, борят се с кариерата си и същевременно се опитват да се справят с първите признаци на остаряването. Това бавно и постепенно увеличава нивото на стрес. Без да осъзнават жените се опитват да балансират между професионалния и личния си живот. За разлика от мъжете, дамите трябва да положат повече усилия, за да се докажат – пред себе си и обществото. Нивото на тревожност се покачва с всяка изминала година. Вече има доказателства, че нивото на кортизола (хормона на стреса) при дамите между 45 и 64 години е много висок, отколкото при господата. Нежните създания страдат от липса на сън, хранят се нездравословно, не спортуват. Резултатът е катастрофален – безброй проблеми със здравето – високо кръвно, нервно напрежение, безсъние, депресия, затлъстяване и т.н. Учените са категорични, че жените трябва да започнат своята анти-стрес програма, още когато са на 30. Здравословен начин на живот, повече спорт, приемане на хранителни добавки, дори секс... това е формулата на успеха.

Срещу стрес Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Жълт кантарион, 420 mg

Маточина (лист), 490 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Валериана, 525 mg

Валериана (корен), 530 mg

Добро настроение, 471 mg

Глог (плод), 510 mg

Izi Night, 252 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.