×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
природни продукти срещу алергииПролетният цъфтеж на цветята и дърветата е прекрасен, но за някои хора той е свързан с кихане, подсмърчане и други симптоми на алергичен ринит, познат още като сенна хрема. Цялостното премахване на тези симптоми е невъзможно, но превантивните мерки могат поне да намалят възпалителната реакция на организма. Ефективните природни методи включват промивки на носа със спрейове, съдържащи ксилитол, поставяне на мед в носа (съдържа малки количества полени, които играят ролята на ваксина), преминаване към антиалергична диета (включваща чесън, сьомга, портокали, ябълки) и прием на чаеве, съдържащи женско биле, шипки или коприва, които облекчават алергиите. Приемът на всички предложени по-долу средства е добре да започне няколко седмици преди пика на алергията.

Бромелин

Това е противоалергичен ензим, който се извлича от ананаса и успокоява лигавичните мембрани. В изследване, проведено в Германия върху деца с остър синузит, били прилагани стандартно лечение плюс ензима бромелин. Децата се възстановили значително по-бързо от другите, които приемали само стандартното лечение. Освен това е доказано, че бромелинът облекчава болките при алергичен ринит. Този ензим взаимодейства с някои лекарства като антикоагулантите, затова е добре да се консултирате с вашия лекар преди да започнете приема на бромелин.

Кверцетин

Този биофлавоноид е мощен естествен антихистамин, който пречи на отделянето от мастоцитите на възпалителни вещества - хистамини, които причиняват алергична реакция. Кверцетинът се съдържа в много плодове и зеленчуци като ябълки, цитруси и лук. Може да се приема и под формата на хранителна добавка.

Витамин С

Той е мощен антиоксидант, който подпомага имунната система и предпазва клетките от въздействието на свободните радикали (производството им се увеличава при алергична реакция). Изследванията показват, че приемът на големи дози витамин С може да облекчи запушването на дихателните пътища чрез ускоряване разграждането на хистамин. При възникване на стомашно разстройство намалете дозата на витамин С.

Коприва

Това богато на минерали и витамин С растение се използва от незапомнени времена като тонизиращо и диуретично средство. Парливите химически вещества в копривата потискат възпалителните ензими и цитокини, които предават болката в организма. Изследване върху 69 души с алергичен ринит показало, че при повече от половината от тях се наблюдавало облекчаване на симптомите след приема на изсушена коприва в продължение на една седмица. Копривата има диуретично действие и понякога причинява стомашно неразположение, не е добре да се използва по време на бременност.

Пробиотици

Приемът на храни, богати на пробиотици като киселото мляко и киселото зеле или на добавки с пробиотици, помага за поддържане на баланса на чревните бактерии, които подпомагат имунната система. Учените вярват, че пробиотиците могат да намалят възпалението при алергичен ринит чрез балансиране на количествата на про- и антивъзпалителните цитокини. В две клинични изследвания на хора с алергичен ринит се наблюдавало намаляване на симптомите при приема на лактобацили в продължение на 8 седмици.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.