×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
афродизиак, либидо, секскуална функцияМного храни се считат за афродизиаци и какъв по-подходящ момент да ги опитате от Свети Валентин? Добавете тези храни към списъка за пазаруване за празника:

1. Ядки и сусамово семе

Ядките и сусамовото семе съдържат аминокиселината L-аргинин, която увеличава кръвотока в тялото.

2. Тъмен шоколад

Тъмният шоколад трябва да съдържа минимум 70% какао. Той води до освобождаването на ендорфини в мозъка, които намаляват стреса. Освен това съдържа веществата фенилетиламин и серотонин, които се отделят в мозъка, когато сме щастливи или се чувстваме обичани или влюбени.

3. Стриди

Те са най-богатият хранителен източник на цинк, а това вещество е много полезно за спермата. Освен това стридите подобряват здравето на кръвоносната система чрез високото си съдържание на желязо.

4. Женско биле

Билката подобрява кръвообращението, облекчава стреса и има стимулираща миризма, особено за жените.

5. Люти чушки

Капсаицинът, веществото, което придава лютивия вкус на чушките, подобрява кръвообращението и освобождава ендорфини, които са свързани с чувството за щастие.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.