×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Въпреки че всичко е съвсем индивидуално, когато става въпрос за естествени храни, компаниите, предлагащи продукти за красота, се обръщат все повече към далечни и непознати съставки, които да използват.

Традиционните африкански култури са богати на разкрасяващи съставки. Те са най-модерните източници за продукти за кожата и косата. Уникалните им качества, чистият им вид и природосъобразността им ги правят толкова търсени.

Баобаб

Маслото от баобаб е богато на антиоксиданти, затова нормалната и сухата кожа го абсорбират почти мигновено без остатъчен мазен пласт по кожата. Високото му качество го прави прекрасно за възстановяване блясъка на косата. Съдържанието на витамин А и есенциални мастни киселини (линолова и алфа-линоленова) възобновяват виталността на клетките на кожата, а витамин Е действа като главен антиоксидант. И накрая, баобабът съдържа омега-3, омега- 6 и омега-9 мастни киселини, които възстановяват влажността при много суха кожа и намаляват симптомите при екзема и псориазис. Среща се в продукти за суха и увредена коса, в овлажнители за нормална до суха кожа.

 

Масло от динени семки

масло от динени семки

Използва се от хилядолетия в Африка за овлажняване и предпазване на кожата от слънчевите лъчи. В наши дни това масло започва да намира място в състава на слънцезащитни продукти и може да помогне за възстановяване на кожата след излагане на UV-лъчение. Съдържащите се в него линолова, олеинова и палмитинова есенциални мастни киселини помагат за задържане на влажността.

 

Мафура

МафураТова е още едно масло, което намира приложение в натуралните продукти за коса и кожа. Листата, кората и семената от дървото мафура се използват в традиционната медицина за лечение на стомаха, а маслото има противовъзпалително действие поради съдържанието на лимоноиди като трихилин А. В козметиката се комбинират олиото от семките и маслото от мафура, за получаване на съставка с богато съдържание на мастни киселини. Използва се най-често в овлажнители за кожата и балсами за коса.

 

Марула

Марула фрукт

Маслото се извлича от африканското дърво марула. Ядката му има високо съдържание на масло, което има дълбоко овлажняващо действие и съдържа 75% олеинова киселина и високи нива на палмитинова киселина, които овлажняват кожата и я предпазват. Интересно е, че плодовете на дървото марула се използват за производството на бира и ликьор. Маслото се среща в козметични продукти за нормална до мазна кожа.

 

 

Монгонго

МонгонгоСтудено пресованото масло от ядки на монгонго съдържа големи количества витамин Е, антиоксидант, който възстановява кожата и я прави по-младолика. Освен това съдържа компонент, наречен елеостеаринова киселина, която образува защитен слой около космите и поддържа косата блестяща. Съдържанието на цинк прави монгонго прекрасна съставка за слънцезащитните лосиони. Среща се в овлажняващите лосиони, слънцезащитните кремове, балсамите за устни, шампоаните, балсамите.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.