×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
5 тайни, които всяка жена трябва да знаеПрекрасна усмивка, гъста коса, мека кожа... Към това се стремят много жени. Красотата обаче се постига трудно и с усилие. Ако не се грижите за външния си вид, скоро ще забележите първите издайнически признаци на стареенето. Добре е да запомните, че сияйният вид не се купува с пари, а с постоянна и най-вече правилна работа. Предлагаме ви няколко съвета, които всяка дама трябва да знае.

Не подценявайте силата на овлажняването. Независимо дали кожата ви е суха, нормална или дори мазна, задължително трябва да я овлажнявате. Няма значение колко пари сте дали за крем. Ако той не овлажнява достатъчно, значи усилията ви отиват на вятъра. Когато кожата е суха, всяка бръчка изпъква и ви състарява. Независимо дали сте на 20 или 30 години, овлажняващият продукт задължително трябва да присъства в козметичната ви чантичка. Най-добрият естествен овлажнител е хиалуронова киселина. Тя изпълнява функцията на молекулярна гъба, която буквално привлича и задържа вода в кожата. С напредването на възрастта хиалуроновата киселина в кожата намалява и затова тя се сбръчква. Специалистите препоръчват за много суха кожа да използвате продукти, които съдържат алфа-хидрокси киселини, които помагат на кожата да произвежда повече влага. Внимание! Козметиката, която съдържа алфа-хидрокси киселини, също засилва чувствителността към слънчевите лъчи и риска от изгаряне.


Винаги използвайте слънцезащита. Продуктите със слънцезащитни съставки са най-добрата крачка, която ви отдалечава от стареенето. Вместо да дадете парите си за скъпи козметични операции, отделете средства за хубав слънцезащитен крем. Той ще запази кожата ви млада и ще ви предпази от опасен вид рак. Слънцезащитните продукти блокират вредните лъчи на слънцето. Именно те намаляват производството на колаген и хиалуронова киселина. Без тези две основни съставки епидермисът се сбръчква и изсушава. Експертите са категорични, че трябва да пазите лицето и тялото си през цялата година. Дори еднократно изгаряне ще остави своя отпечатък върху кожата. Ще се появят черни петна, лунички, разширени вени. Кожата ще изглежда груба. Подбирайте слънцезащитни продукти с фактор над 15 през зимата и над 30 през лятото. Използвайте крема преди да поставите грима си.


Почиствайте правилно. Ако досега сте използвали само топла вода и сапун, за да измиете ежедневната мърсотия, добре е да преосмислите стратегията си. Дерматолозите съветват да изберете много нежен продукт за почистване, който обаче да използвате пестеливо. В случай че миете лицето и тялото си прекалено често, това може да навреди, вместо да помогне на епидермиса. Честото миене уврежда естествената липидна защита, която пази кожата от вредните външни влияния. Това е особено опасно през зимата, когато епидермисът става сух, напуква се и сърби.


Доверете се на четките. Може да имате най-скъпата палитра със сенки и пудра, но ако не знаете как да ги използвате, резултатът ще е трагичен. Важно е да притежавате добър комплект четки и малки козметични инструменти, без които нито едно момиче не може.  Изберете меки четки с естествен косъм.


Променяйте се. Експертите са категорични – всяко момиче трябва да промени прическата и грима си на всеки 2 години. Пробвайте нови техники за гримиране, подстригвайте се дръзко, не робувайте на скуката. Промяната на външния вид ще ви направи да изглеждате по-млади и пълни с живот.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.