×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
6 признака на диабетДиабетът е едно от най-коварните заболявания на нашето време. Много хора разбират, че страдат от него, когато е прекалено късно. Предлагаме ви няколко сигнала, че нещо в тялото ви не е наред.


Вие сте с наднормено тегло. Статистиката сочи, че дори само 10 - 15 килограма над нормата увеличават драстично риска от диабет тип 2. Ако детето ви също страда от затлъстяване, помолете педиатъра да го тества за захарна болест. Добрата новина е, че ако загубите само 5% -  7% от теглото си, опасността от диабет намалява драстично.


Постоянно сте жадни. Ако тялото не произвежда достатъчно инсулин (хормонът, който пренася глюкозата до клетките и се грижи организмът да получи достатъчно енергия), най-вероятно ще сте постоянно жадни и често ще ходите до тоалетната.


Зрението ви е замъглено. Високите нива на кръвна захар пречат на доброто зрение. Болният от диабет често вижда размазано.


Отслабвате без причина. Това обикновено е симптом на диабет тип 1. Понякога обаче се среща и при диабет тип 2. Когато нивото на инсулина пада, клетките не получават достатъчно енергия. Това обърква метаболизма и започвате да отслабвате.


Често страдате от инфекции. Проблемът може да се прояви и при двата вида диабет. Симптомите често са вагинален сърбеж, уретрит, гъбични инфекции.


Вие сте над 45 години. Рискът от диабет се увеличава с възрастта. Проучвания сочат, че след 45-годишна възраст опасността скача почти двойно.

Ревита Ви препоръчва

Блад шугар, 378 mg

Канела, 400mg

Алфа-липоева киселина, 360 mg;

GTF хром, 200 mcg

Хром, 200 mcg

Гимнема, 310 mg

Алое Вера (сок от цели листа), 1000 ml

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.