×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
7 мита за отслабванетоНощното хранене води до надебеляване.

Дали обаче това е така? Няма никакви сериозни доказателства, че ако хапвате късно през нощта ще напълнеете повече, отколкото ако ядете сутрин. Това, което се знае със сигурност е, че ако поемате повече калории, отколкото изразходвате, килограмите ще се трупат. Факт обаче е, че ако се храните в късните часове на денонощието може да получите сърцебиене или киселини. Затова специалистите съветват за вечеряте до 18 ч.


Някои захари са много по-лоши от други.

Чаена лъжичка бяла захар, мед, сладки сиропи... Всички те съдържат много калории. Проучванията, които са правени досега показват, че тялото абсорбира всички захари по един и същи начин. Ето защо вместо да избягвате изцяло употребата на определен вид захар, опитайте се да намалите количеството на всички „непотребни” захари – като бонбони, сода и други сладки.


Кафето не е полезно.

Вече се знае със сигурност, че 2 – 3 чаши кафе дневно могат да са част от здравословната ви диета. Всъщност проучвания категорично доказаха, че рискът от диабет, камъни в жлъчката, болестта на Паркинсон и дори някои видове рак, намалява значително при хора, които пият кафе. Важно е обаче да не прибавяте мляко, сметана и много захар към черната напитка, защото тогава става прекалено калорична.


Сбогувайте се с мазнините.

Всъщност организмът се нуждае от мазнини. За да работи нормално, трябва да приемате достатъчно количество протеини, въглехидрати и мазнини. Полезните мазнини могат да се намерят в ядките, нискомаслените млечни продукти, зехтина. Те ви дават енергия, помагат за по-дългия живот на клетките и регулирането на хормоните в кръвта. Важно е да избягвате вредните мазнините – повечето от тях идват от маслото, червеното месо и пържените храни.


Пиенето на много вода води до загуба на килограми.

Няма никакво съмнение, че тялото ви се нуждае от много вода особено през лятото. Твърдението, че водата води до отслабване обаче е истински мит. Факт е, че ако посягате по-често към чашата с прозрачна течност, стомахът ви ще е пълен и ще се откажете от някои нездравословни храни. Ако само пиете вода и не промените нищо в начина си на живот, едва ли ще се сбогувате с нежеланите килограми.


Забравете за тестените изделия.

Всички знаят, че зърнените храни са много полезни за организма. Те съдържат редица фибри, витамини и минерали. Ето защо не бива да се отказвате напълно от тестените изделия. Някои видове паста и пълнозърнест хляб например съдържат така важната фолиева киселина. Пълнозърнестите изкушения са позволени дори и да сте на строга диета. 7 мита за отслабването
Спортистите имат нужда от много протеини.

Много хора твърдят, че атлетите се нуждаят от протеини, за да оформят мускулите си. Това съвсем не е вярно. Повечето диети наблягат на протеините, независимо дали спортувате активно или не. Тайната на хубаво изваяното тяло е добре регулираният прием на калории и интензивните тренировки.



 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.