Search
Филтрирай по...

7 тайни на отслабването

7 тайни на отслабванетоБез съмнение имате познати, които изглеждат зашеметяващо, а сякаш не правят нищо, за да поддържат тази фигура. Може би обвинявате метаболизма, гените и какво ли още не! Разбира се, това е толкова несправедливо и разочароващо! Тази хора обаче имат някои тайни, в които се крие разковничето на слабостта. Последните проучвания показват, че понякога е нужно много малка промяна в ежедневните навици, която може да направите без усилия. Опитайте и ще видите, че скоро ще се справите с килограмите.
Отделяйте време за чай
Жените с най-висок прием на катехини (антиоксиданти в чая) горят много повече и по-лесно мазнини, отколкото тези, които се наливат само с безалкохолно. Това показва проучване, проведено в САЩ. Най-много катехини има в зеления чай. Бързо към кухнята!
Преместете тренировките сутрин
Бързата тренировка сутрин (преди да закусите) ще ви помогне много повече, отколкото ако я правите вечер след работа. Това сочи изследване на английски експерти. Упражненията на празен стомах след като сте се събудили подобрява глюкозния толеранс, които стимулират тялото да се пребори с мазнините.

Хапвайте сутрин
Ако все още нямате навика да закусвате, сега е моментът да го създадете. Само редовната закуска може да ви помогне да се сбогувате с 2 килограма! Ще забележите разликата най-вече на корема и бедрата. Храненето рано сутринта подобрява обмяната на веществата и тялото произвежда по-малко ензими, които повишават холестерола.

Хранете се бавно
Хората, които ядат бавно могат да запазят килограмите си дори без да спазват диети. Отделяйте 30 минути дори за купа сладолед. Бавното хранене засилва метаболизма и производството на хормони, които карат организма да изгаря повече мазнини. Винаги, когато можете, отвличайте вниманието си от храната – с приятен разговор с близките и приятелите си или предаване по телевизията. Наслаждавайте се на всяка хапка и не бързайте първи да “ометете” чинията си.

Направете си график
Храненето по едно и също време ще ви помогне да свалите няколко килограма. Мишките, които ядат по едно и също време на закуска и вечеря, отслабват без проблеми. Това се дължи на факта, че тялото им изгаря повече захари и мазнини, сочи изследване на учени от Калифорния (САЩ). Какво ви пречи да хапвате всяка вечер в 19.00 ч.? Може само да отслабнете.

Започнете с вода
Ако пиете по две чаши H2O преди хранене, ще загубите поне 2 – 3 килограма за месец. Това показват тестове на английски експерти. Водата запълва стомаха и ви кара да изядете средно с по 75 – 90 калории по-малко. Насладете се на няколко чаши вода, докато подготвяте храната. Така ще запазите прекрасната си фигура.

Хайде на кантара
Хората, които се мерят поне един път седмично губят повече килограми, отколкото тези, които се страхуват от кантара. Измерването помага да добиете ясна представа къде сте по пътя към идеалното тегло. Стрелката, която сочи нагоре или надолу може само да ви стимулира да продължите борбата.

Ревита Ви препоръчва

Метаболик ресет ванилов шейк, 31.5 g

Метаболик ресет шоколадов шейк, 31.5 g

Кокосово масло, 474 ml

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml Супер лигнан

Ленена пудра с протеини & фибри & лигнани, 454 гр

Тоналин XS-CLA, 1 000 mg

Худия, 250 mg

Горчив портокал, 450 mg

Зелен чай, 450 mg

Хром, 200 mcg

GTF хром, 200 mcg

Глюкоманан/ Картофена палма (корен), 665 mg

Л-Карнитин, 500 mg

Ацетил Л-Карнитин, 500 mg

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top