×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
7 принципа на  здраветоСигурно сте чували за стотици начини да подобрите здравето си. Несъмнено са много повече от 7, но ние все пак решихме да изброим само толкова. Познати или не, повечето от тях можем да открием в съветите за здравословен живот.

Здравословен принцип номер 1: Закусвайте всяка сутрин!

Хората, които закусват всяка сутрин, могат да се похвалят с добро здраве. Проучвания показват, че благодарение на това техният организъм усвоява повече витамини и минерали и по-малко мазнини и холестерол.

Здравословен принцип номер 2: Приемайте риба и Омега 3 мастни киселини!

 

Яжте риба поне 2 пъти в седмицата.  Освен че е добър източник на протеини и е бедна на наситени мазнини, рибата съдържа и Омега 3 мастни киселини, които намаляват риска от заболявания на сърцето.  Тя е по-богата на калций и фосфор от месото и затова е изключително полезна за подрастващите и за хора, които имат проблеми с костите.

Здравословен принцип номер 3: Наспивайте се!

Ако почивката не е качествена, не можем да сме достатъчно продуктивни и енергични. По-малко от 8 часа сън влияе изключително вредно на човешкия организъм и се отразява негативно на способностите му. Ако искате да сте активни през целия ден, вземете нужната доза сън и в никакъв случай не правете компромис с това. Всяка година сънливи шофьори причиняват около 100 000 пътнотранспортни произшествия.

Здравословен принцип номер 4: Общувайте с различни хора!

Учените са категорични, че не само приятелите могат да ви повлияят добре. Всяка социална група (в спортния клуб или в курса по готварство) могат да ви повлияят положително както физически, така и психически. Запишете се на уроци, присъединете се към някой клуб, ходете на фитнес. Каквото и да правите, запознавайте се с нови хора.

Здравословен принцип номер 5: Спортувайте!

Спортът е ключът към здравия дух и здравото тяло. Спортувайте поне 2 пъти в седмицата. Ако нямате време за фитнес, отделяйте по 15-20 минути за тичате в парка или  обиколка на блока. Не е трудно, трябва само мъничко желание.

Здравословен принцип номер 6: Мийте редовно зъбите си!

Редовното миене и почистване с конец на зъбите удължава живота на хората, които имат проблем със сърцето. С миенето на зъбите премахваме много бактерии, които могат да са причинител на подобни заболявания.

Здравословен навик номер 7: Пазете кожата си!

Най-добрият начин да предпазите кожата си и да изглеждате по-млади е да се пазите от слънцето и вредните лъчи. На практика е невъзможно да не се показваме изобщо навън, затова ви препоръчваме да използвате защитни кремове с фактор поне 15 и да стоите на закрито между 10 и 15 часа.

Колкото и техники и методи за добро здраве да изброим, нищо не може да се сравни с усмивката. Тя е най-добрият и сигурен начин да останете красиви, жизнерадостни, спокойни и здрави. Винаги я носете със себе си и вътре в себе си.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.