×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
8 секси начина за отслабванеЦелувки, прегръдки и секс... кой не иска да прекара деня си в такива приятни занимания. Знаете ли обаче, че освен вълнуващи чувства, те могат да ви помогнат да отслабнете.
Приготовление – минус 238 калории за половин час
Топла вана, грим, прическа... Всяка жена знае, че й трябва поне половин час, за да се оправи за първата среща.
Приготовлението ще ви помогне да изгубите цели 238 калории само за 30 минути. Ако гладите дрехите си може да се сбогувате и с още 180 калории.
Романтичен танц – минус 103 калории за половин час
Бавен и страстен танц или еротично представление. Романтичните танци подобно на аеробните упражнения стягат цялото тяло. Освен това благодарение на тях може да изгорите до 103 калории. Добавете целувки и  ласки за по-голям ефект.
Целувки – минус 68 калории за час
Помните ли как на първите срещи с любимия човек не можехте да откъснете устни един от друг. Целувките продължаваха сякаш вечно. Според д-р Джая Кинзач, сексолог с частна практика в Лос Анджелис (САЩ) енергичната целувка може да ви помогне да изгорите между 68 до 90 калории. Ако се целувате в необичайна поза, още по-добре.

Събличане – минус 8 калории
Няма значение дали вие или любимият човек ще ви съблече. С тази вълнуваща игра може да изгорите между 8 и 10 калории. Ако пък партньорът ви свали сутиена или бикините с уста, ще се раздели с цели 80 калории. Искате да нагорещите обстановката още малко? Направете стриптийз и ще загубите 120 калории.


Масаж – минус 80 калории за час
Кой не обича да релаксира в ръцете на опитен масажист? Изненадайте любимия си с приятен масаж преди любовната игра. Бавният и чувствен масаж ще ви помогне да се сбогувате с 80 калории.

Орална любов – минус 100 калории за половин час
Не всички двойки обичат да се наслаждават на оралната любов. Ако обаче нямате притеснения да опитате от тези ласки, трябва да знаете, че ще загубите около 100 калории. В случай че двамата партньори го правят едновременно, може да изгорите и до 140 калории.

Секс – минус 144 калории за половин час
Много хора знаят, че сексът е истинска тренировка. Половин час любовни ласки ще ви помогнат да загубите 144 калории. Стоновете и въздишките добавят още 18 и 30 калории.
Специалистите са установили, че по време на оргазъм човек губи повече калории, отколкото през цялата любовна игра. Позите също са важни – ако искате да отслабнете, правете секс подпрени на стената. Ако дамата е върху партньора си, тя може да изгори до 207 калории. Освен това сексът по този начин е и страхотна тренировка за дупето и бедрата.

За по-добра фигура Ревита Ви препоръчва

Метаболик ресет ванилов шейк, 31.5 g

Метаболик ресет шоколадов шейк, 31.5 g

Метаболик ресет ягодов шейк, 31.5 g

Кокосово масло, 474 ml

Худия, 250 mg

Горчив портокал, 450 mg

Зелен чай, 450 mg

Хром, 200 mcg

GTF хром, 200 mcg

Глюкоманан/ Картофена палма (корен), 665 mg

Л-Карнитин, 500 mg

Ацетил Л-Карнитин, 500 mg

Най-добрите природни афродизиаци са

Мака (корен), 525 mg

Епимедиум/ Разгонен козел, 500 mg

Мака (корен), 525 mg

Годжи бери, 500 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.