×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Алергията при децата причинена от стресБебетата, които са изложени на по-малко стрес по-рядко развиват алергия. Високата концентрация на хормона на стреса кортизол в бебешката слюнка е сигнал, че детето е застрашено от алергия. Твърдението е на учени от Института Каролинска (Швеция).
Статистиката сочи, че през последните десетилетия броят на алергиите при децата е скочил неимоверно. Има страни в Европейския съюз, където всяко второ дете е диагностицирано с алергия. Учените смятат, че замърсеният въздух, нездравословните навици през бременността, стресът и отказът от кърмене са причина за тази негативна тенденция.
”Трудно е да се каже как може да предпазите бебето си от стреса. Всичко зависи от родителите. Често когато майката е под напрежение и бебето страда. Важно е мъничето да расте в здравословна и най-вече спокойна среда”, казва изследователят д-р Фредерик Стениус. Според него и колегите му връзката между алергиите и стреса се наблюдават при децата до 3-годишна възраст.

При нервно напрежение Ревита Ви препоръчва

Антистрес био квартет 15 ml

Calmeral, 600 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Валериана, 525 mg

Валериана (корен), 530 mg

Izi Night, 252 mg

Ge 132 Active, 100 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Маточина (лист), 490 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Глог (плод), 510 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.