×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Мултивитамини

Животът на децата често е натоварен – детска градина, училище, спорт... Много от малчуганите не се хранят добре и не приемат в достатъчни количества хранителните вещества, от които организмът има нужда. И точно затова, както възрастните се налага понякога да приемат мултивитамини, за да бъде сигурно, че няма да им липсва нищо. Но как да разберем кои са най-добрите мултивитамини за нашето дете?

Съдържанието е царят!
Съдържанието е най-важното, за което трябва да внимаваме. Изберете мултивитамини, които са специално създадени, за да посрещнат нуждите на растящия организъм. Витамин С и витамин D са от съществено значение за здравината на костите и силната имунна система. Калцият, витамин В-комплексът, витамин Е също са от изключителна важност за здравето на детето.

От ключово значение е и съдържанието на плодове и зеленчуци. Всички знаем колко са полезни, но, за съжаление, е почти невъзможно децата да приемат необходимото количество и разнообразие всеки ден.

Искам да е вкусно!
Да накарате детето да приема витамини не е лесна работа. Затова е важно те да са вкусни. Дъвчащите витамини, както и желираните в различни забавни фигурки, под формата на бонбони, са най-доброто решение за малчуганите.

 

Мултивитамините Alive! – децата ги обичат!

Alive! / Алайв мултивитамини за деца са създадени от американската компания Nature’s Way - един от лидерите в индустрията на натуралните продукти за здраве. Алайв детски мултивитамини се предлагат под формата на дъвчащи и желирани таблетки, които са подходящи за деца над 2-годишна възраст. Те предоставят точните количества от всички хранителни вещества, необходими за растежа и нормалното развитие. Освен ключови за детското здраве витамини и минерали, Алайв съдържат още патентована смес екстракти от плодове и зеленчуци - Orchard Fruits™ & Garden Veggies™, осигуряваща мощна антиоксидантна подкрепа за детския организъм.

Алайв! /желирани мултивитамини за деца/ е източник на основните витамини в техните активни форми, плюс фиксирани количества цинк и йод, като останалите минерали се съдържат естествено в плодово-зеленчуковата смес. Алайв! /желирани мултивитамини за деца/ са желирани с пектин, вместо с желатин, благодарение на което продуктът се съчетава добре с вегетариански режими на хранене. Желираните таблетки са оцветени с помощта на бета-каротен и екстракти от гроздов сок и черен бъз. Подсладени са със сиропи от тръстика и тапиока и не съдържат захар, а ароматът им е изцяло натурален. 

Алайв! /дъвчащи мултивитамини за деца/ се предлагат в по-концентрирана форма и са по-подходящи за деца над 6-годишна възраст. Тук съдържанието на минерални вещества е по-богато поради завишените нужди на детския организъм от минерали в периода на интензивно израстване. Съдържат йод, желязо, манган, молибден, магнезий и калций, който е от морски произход. Калцият (патентована форма Aquamin™) в Алайв! /дъвчащи мултивитамини за деца/ е иззет от талуса на червени водорасли и има оптимална степен на усвояване и много висока биологична активност след прием. Дъвчащите таблетки са подсладени със сорбитол и фруктоза, а цветът им се дължи на включените в състава екстракти от куркума и цитруси.

Алайв дъвчащи и желирани мултивитамини за деца се отличават с изключително богат и разнообразен натурален състав, и се усвояват напълно от детския организъм за по-малко от 20 минути! Те осигуряват естествена подкрепа за имунната система, костите и зъбите, зрението, храносмилателната система. Подпомагат способността за запаметяване и фокуса, и поддържат нормалните нива на енергия.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.