×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Хората с диабет имат специфични хранителни нужди, които не могат да бъдат напълно задоволени от хранителна диета и допълнена само с обикновени мултивитамини. Храненето на диабетиците трябва да бъде добре балансирано и обогатено със специални хранителни добавки, които осигуряват липсващите, поради заболяването, микроелементи.

Затова alpha betic предлага четири формули, съдържащи най-важните хранителни съставки в клинични дози, специално разработени и балансирани за нуждите на диабетиците. alpha betic се препоръчва от здравните специалисти за оптимизиране на храненето при диабет, ускоряване на метаболизма и поддържане на имунната система.

 

alpha betic мултивитамини с удължено енергизиращо действие

Проучванията показват, че хората с диабет се нуждаят от мултивитамини не просто за да запълват пропуски в хранителната си диета, а за да поддържат необходимите нива на микроелементи, които се нарушават в резултат на заболяването.

alpha betic мултивитамини с удължено енергизиращо действие осигурява оптимални хранителни вещества за хора с диабет. Формулата съдържа клинични дози витамини, минерали и други хранителни вещества, включително алфа липоева киселина, витамин В12, хром, лутеин, биотин и ванадий за превенция на сърдечносъдовите заболявания и за нормалното функциониране на нервната система и очите.

alpha betic мултивитамини с удължено енергизиращо действие е внимателно дозиран, така че да няма опасни за диабетиците количества от всяка съставка. Може да се приема самостоятелно или в комбинация с други продукти от серията alpha betic®.

 

alpha betic алфа липоева киселина

Осигурява антиоксидантна защита на организма и поддържа функционирането на нервната система.

Човешкото тяло произвежда алфа липоева киселина в малки дози, които могат да се окажат недостатъчни за оптималното функциониране на организма. В такива случаи използването на хранителни добавки е от съществено значение. Алфа липоевата киселина предпазва от вредното влияние на свободните радикали. Спомага за преработването и усвояването на антиоксиданти като витамини С и Е. Затова е подходяща за дълготрайна употреба.

Хората, страдащи от диабет, са много по-уязвими на стрес. Алфа липоевата киселина осигурява мощна антиоксидантна защита и действа като метаболичен кофактор в тялото.

 

alpha betic омега-3 1000 мг

В подкрепа на сърдечносъдовата система.

Есенциалните мастни киселини (EFA) са необходими за оптималното функциониране на организма. Тялото не произвежда есенциални мастни киселини и затова е много важно да се набавят чрез храна и добавки. Омега 3 мастни киселини се съдържат в мазните риби като сьомга, скумрия и риба тон. Може да се набавят и чрез висококачествени добавки от рибено масло.

Хранителната подкрепа за сърдечносъдовата система е от изключително значение за хора с диабет. Омега 3 мастни киселини поддържат нивата на триглицеридите в нормални граници. Те, също така, играят важна роля за поддържане на доброто зрение, ставите, кожата и функцията на мозъка. Alpha betic® Омега 3 съдържа 18% EPA (айкозапентаенова киселина) и 12% DHA (докозахексаенова киселина).

alpha betic омега-3 е произведено от висококачествено рибено масло, извлечено чрез молекулярна дестилация, без тежки метали, диоксини и полихлорирани бифенили (PCBs). Не съдържа токсини, живак или други морски замърсители, както и изкуствени оцветители, царевица, млечни продукти, глутен, консерванти, сол, захар, пшеница, мая. Всички оцветители са от натурални източници!

alpha betic Омега-3 е специално балансирано, за да отговори на хранителните нужди на диабетиците. Продуктът се препоръчва от лекари, ендокринолози, фармацевти и специалисти по хранене в САЩ като ефективна формула за насърчаване на доброто здраве и качество на живот на болните от диабет.

 

 

alpha betic Канела с хром и биотин

Точната комбинация от съставки!

Проучванията доказват, че хората, страдащи от диабет, е необходимо да приемат канела, хром и биотин за намаляване нивата на кръвната захар и за оптимално функциониране на организма.

Формулата осигурява клинични нива от канела, хром и биотин и е много по-ефикасна, отколкото ако съставките се приемат отделно.

 

Търсете в аптеките, както и онлайн на www.revita.bg

Коментари (9)

    • Клементина Чавгънова
    • 2015-05-26 18:33:59
    Здравейте , подходящи ли са витамините Алфа Бетик за дете на 5 годинки със диабет ...
    • Ревита
    • 2015-05-27 15:31:00
    Здравейте, За по-сигурно се консултирайте с ендокринолог. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg
    • Любомир
    • 2017-05-19 12:45:59
    Здравейте! Искам да Ви питам и от 4-те ли вида трябва да се взима при установен диабет тип-2 или не. С пожелание за успешен ден. Имам в предвид следните продукти С Мултивитамини, с Алфа Липоева киселина, Омега 3, и канела с хром и биотин.
    • д-р Аелита Петрова
    • 2017-05-22 16:07:54
    Здравейте, Ако имате стабилна кръвна захар, добре е да се приемат всички продукти едновременно. Друг вариант е да ги редувате напр. Канела с хром и биотин и след 2-3 месеца Канела с хром и биотин и Мултивитамини, след още 2-3 месеца Алфа Липоева киселина, след 1 месец добавяте Канела с хром и биотин и след около 2 месеца повтаряте схемата. Ако кръвната Ви захар е нестабилна и/или приемате лекарства за понижаване на кръвната захар, тя трябва да се контролира чрез измерване и съобразяване на дозата или да се уведоми личния лекар, който да прави това. д-р Аелита Петрова лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер консултиращ лекар в Български Рейки център
    • Георги Траянов
    • 2017-05-30 10:50:09
    Здравейте, пия мултивитамините алфа бетик от много време , но от месец април съм купил до сега две кутиики и виждам ,че има разлика с тези които съм ползвал последните години.(етикета е по-леко залепе ,липсва памука който по принцип седи вътре, предпазната лепенка която е на гърлото на шишенцето е доста по-различна и слабо залепена) Въпросът ми е възможно ли е да има витамини ментета в търговската мрежа или просто вече не се внася като готов продукт а с опаковат тук.Благодаря ви.
    • Ревита
    • 2017-05-30 13:10:48
    Здравейте, От средата на миналата година мултивитамини Алфа Бетик се бутилират не в Абкит, Ню Джърси, а в завода на Nature's Way в Уисконси. Оттам идват и различията в опаковката. И да, вече не слагат памук в бурканчетата. Не се притеснявайте за качеството, продуктът е автентичен. Благодарим Ви, че се свързахте с нас. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg
    • Стефан
    • 2021-10-03 14:08:22
    Здравейте, Каква схема за пиене бихте препоръчали за Алфабетик Мултивитамини, заедно с Алфа Липоева киселина? Примерно един месец се пият, два се почива или нещо подобно? Могат ли да се пият постоянно без прекъсване? Никъде не намирам информация в това отношение, какви са препоръките. Захарта ми не е много висока 6-7 и много често си е в норма, в преддиабетно състояние съм.
    • д-р Аелита Петрова
    • 2021-10-06 07:42:14
    Здравейте, Както знаете, Алфа Бетик Мултивитамини съдържа 60 мг алфа-липоева киселина и не е необходимо да приемате алфа-липоева киселина допълнително. Може да го приемате 3 месеца без прекъсване и след около месец почивка да повторите. При добър ефект и полза за здравето Ви, може да го приемате 2-3 пъти в годината, най-вече в месеците, когато пазарът предлага парникови плодове и зеленчуци, бедни на витамини. Поздрави, д-р Аелита Петрова
    • Соня Петрова
    • 2021-11-21 14:35:48
    Здравейте искам да попитам алфа бетик могат ли да навредят на здравето ако се дават всеки ден без прекъсване аз ги давам на майка ми от една година интересуваме за диабетиците каква е дневната доза витамин в12 майка ми пие регенил хепа форте два пъти по една капсула заради жлъчката като в две капсули съдържат 20 микрограма витамин в12 и 10 микрограма във алфа бетик може ли това количество да и навреди

    Здравейте!

    При перорален прием, особено от възрастните, при които абсорбцията на витамините е по-слаба, предозирането на витамин В12 е много трудно(за разлика от инжекционния прием, при който могат да се появят признаци на претоварване). Ако става дума за мултивитамините Алфабетик, а не за Хром с канела и биотин, те могат да се взимат почти непрекъснато, стига да се взимат само по една на ден и да не е налице тежко чернодробно и бъбречно заболяване. Все пак е добре на всеки 3-4 месеца да се прави известна пауза – особено когато има пресни сезонни плодове и зеленчуци. Минималната дневна потребност от витамин В12 при диабетици се изчислява на 2.4 микрограма дневно, без да се отчита фактът, че някои лекарства, например метформинът, увеличават риска от В12-дефицитни състояния.  В Алфабетик В12 е 10 микрограма и като цяло е достатъчен; двете капсули Регенил хепа добавят още 20 мкг – което няма да е излишно на черния дроб и кръвотворните органи. Известно е, че абсорбцията на В12 поначало не е висока, поради което съществуват дозови форми от 500, 1000 и дори повече микрограма, които също не са опасни за организма при перорален прием.

    Истината изисква да споменем, че има описани нежелани реакции с В12, приет през устата, в един изолиран случай - https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31018715/ Става дума за жена с тежка пернициозна анемия, която е приемала многобройни дози от 1 мг (1000 мг)всеки ден. При достигането на 12 000 мкг дневно са се появили тревожност, акне, сърцебиене, зачервяване на лицето, главоболие и безсъние. След спиране на витамина проявите постепенно са отшумели за две седмици. Но това е изключително екстремен случай – дозите са били 400 пъти по-високи от тези на В12 в регенила и алфабетика, взети заедно, и го привеждам само илюстративно за безопасността на витамина.

    Поздрави,

    Борис Гинчев

    Магистър-фармацевт

     

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.