×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Антибиотиците вече не действат

Човешкият организъм става все по-резистентен към антибиотиците. Навлизаме в пост антибиотичната ера, която може да доведе до опасни последствия. Това алармира ръководителката на Световната здравна организация (СЗО) д-р Маргарет Чен на специален форум, посветен на лекарствата. Ако антибиотиците вече не действат, дори рутинни операции като вадене на сливици или стрептококова инфекция могат да се окажат смъртоносни. „Без антибиотиците вече е много трудно да трансплантираме органи, да се грижим за недоносените деца или да лекуваме рак”, предупреди тя. Специалистите се опасяват, че бактериите, които ежедневно нападат човешкия организъм са станали резистентни към редица антибиотици. Това е причина и за зачестилите необясними смъртни случаи.
Според д-р Чен пост антибиотичната ера е въпрос на време. Необяснимата и ненужна употреба на антибиотици прави вирусите напълно резистентни към различните медикаменти. Все повече фармацевтични компании се отказват да разработват нови антибиотици, защото те са неефективни. „Оказва се, че някои на вид елементарни заболявания, които в миналото сме лекували вече са смъртоносни”, опасява се д-р Чен.
Статистиката сочи, че през 2010 година са регистрирани над 650 000 случаи на туберкулоза. За съжаление едва 50% от болните са излекувани. Туберкулозата е само една от редицата болести, която развива резистентност към множество лекарства. Все по-често избухват вътреболнични инфекции, които трудно се овладяват с медикаменти. Ето защо СЗО излезе с няколко предписания към лекарите.

  • Предписвайте антибиотици само, когато е крайно необходимо;

  • Следете лечението от близо и променяйте схемата и медикаментите, ако се налага;

  • Използването на антибиотици в животновъдството трябва да се прилага само за лечение, но не и за стимулиране на растежа.


Лекарите се обединиха около идеята за по-широко използване на растителни екстракти и хранителни добавки за подсилване на организма и имунитета на пациентите. Статистиката сочи, че само след 5 години световната търговия с естествени здравни продукти ще надхвърли 100 млрд. долара.

Ревита Ви препоръчва

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем сироп, 120 ml

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус сироп, 120 ml

Самбукус (без захар) сироп, 120 ml

Самбукус за деца сироп, 120 ml

Ехинацея, 400 mg

Ехинацея (без алкохол), 30 ml

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Vit C Release, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.