×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Артритът пречи на любовната играАртритът пречи на секса. Причината е в силната болка, която изпитват повечето пациенти. Това показва проучване, проведено във Великобритания миналата година. Резултатите сочат, че над 63% от хората с артрит много рядко и трудно правят секс. Близо 36% пък напълно са се отказали от страстните ласки. В изследването са взели участие над 2000 души на различна възраст, страдащи от артрит. „Проблемът с много пациенти е, че те страдат мълчаливо. Проучването ни показа, че 57% от болните търсят лекарска помощ едва, когато болката стане непоносима. Това не е редно, артритът е заболяване като всички останали и може да се овладее така, че да не пречи на ежедневната ви дейност”, казва един от изследователите д-р Нийл Бетеридж. „Болестта засяга цялото семейство. Болният трябва да се съобразява с много неща. Без съмнение при по-тежките случаи дори сънят на пациента е засегнат. Това не значи, че той трябва да се откаже от естествените радости на живота като секса”, допълва специалистът.
Резултатите от проучването сочат още, че 65% от пациентите изпитват трудности само да прегърнат любимия човек. Огромен е броят на хората (94%), които крият болката от най-близките се. Артритът засяга и съня – близо 77% се будят през нощта. Изследователите алармират още, че над 50% от болните споделят, че им е трудно да работят, а 64% не могат сами да се грижат за дома си.
Широко разпространено е мнението, че артритът е естествена част от остаряването. Всъщност това не е така. Ревматоидният артрит е най-честата форма на хронично възпалително заболяване на ставите. Статистиката сочи, че у нас засегнати от тази болест са около 50-60 хиляди души. Установено е съществуването на наследствено предразположение към ревматоидния артрит, който засяга по-често жените. Болестта се проявява между 35 и 55-годишна възраст. Засега не е открито лечение за артрита. Доказано е, че рибата и рибеното масло са мощна защита срещу заболяването. Те са богати на Омега-3 мастни киселини, които влияят благоприятно върху хрущялната тъкан.

Ревита Ви препоръчва

Витамин С – Алайв, 500 mg

Витамин С – биофлавони, 500 mg

Витамин С § шипка, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Vit C Release, 500 mg

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Крил масло, 500 mg

Ленено масло, 1300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленена пудра, 454 mg

Хидраплениш § МСМ, 750 mg

Хидраплениш, 500 mg

Босвелия, 310 mg

Дяволски нокът (корен), 480 mg

Юка (стебло), 490 mg

Глюкозамин сулфат, 500 mg

Глюкозамин HCL, 375 mg

Глюкозамин HCL, 500 mg

Глюкозамин хондроитин, 820 mg

Кости, тъкани и хрущяли, 480 mg

Калций, магнезий и цинк, 255 mg

Калциев цитрат, 250 mg

Калциев комплекс, 500 mg

Корал калций, 805 mg

МСМ/ Метилсулфонилметан, 1000 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.