×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Българите сред най-нещастните народиДания, Норвегия, Финландия и Холандия са сред най-щастливите държави в света. Това се казва в изследване на The Earth Institute към Колумбийския университет (САЩ). За съжаление България се нарежда в топ 10 на най-нещастните нации, разположени предимно в Африка. В тази незавидна класация сме рамо до рамо с Того, Бенин, Централна африканска република, Сиера Леоне, Бурунди, Коморските острови, Хаити, Танзания и Конго. В проучването изследователите са използвали индекс от 0 до10. При Дания и Холандия коефициентът достига до над 7, а при Того и България пада под 4.
Докладът на Колумбийския университет е изготвен по повод на конференция на ООН, посветена на щастието. Специалистите успели да докажат, че не само парите правят човек щастлив. Други важни фактори са здравето, свободата, липсата на корупция, сигурността, семейството, редът и добрите социални връзки. За щастлив човек се определя, когато е здрав, има добро семейство, работа и достатъчно приятели. В най-щастливите държави хората се радват на лична свобода, добри социални връзки и подкрепа, липса на корупция. Безработицата е сред един от основните фактори, които правят човек унил и нещастен. Несигурността за работата и доходите и ниският жизнен стандарт също са сред причините България да се класира сред най-нещастните страни в света. Учените установили още, че в развитите страни жените са по-щастливи от мъжете.

За щастие Ревита Ви препоръчва

5-Хидрокситриптофан, 50 mg

 

Calmeral, 600 mg

Маточина (лист), 490 mg

Валериана, 525 mg

Валериана (корен), 530 mg

Глог (плод), 510 mg

Лайка (цвят), 350 mg

Добро настроение, 471 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Маточина (лист), 490 mg

Мента (лист), 400 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.