×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Бързото отслабване е най-ефективноБързото отслабване е най-ефективно. Това обявиха лекари на Международния конгрес по затлъстяване в Стокхолм тази есен. Д-р Катрина Пърсел от медицинския университет в Мелбърн (Австралия) представи проучване, според което бързата диета е за предпочитане пред бавното сваляне на килограми. Според нея по-добре е да се разделите с около 1,5 кг. седмично, отколкото с 0.5 кг., както се смяташе досега. "Изненадващо е, че доскоро винаги сме препоръчвали бавните диети. Сега обаче доказахме, че те не са така ефективни, както ударното сваляне на килограми”, казва специалистката. Резултатите сочат, че 78% от хората, които бързо се разделят с теглото си постигат желаните резултати и ги запазват. За сравнение само 48% от тези, които спазват бавни диети, могат да се похвалят с резултати. Според диетолозите причината е предимно психологически. „Хората на скоростна диета забелязват резултатите и са по-мотивирани да продължат. Ако губите едва по 0.5 кг седмично, едва ли ще искате да се измъчвате повече”, обяснява д-р Пърсел. Според нея обаче човек не бива да започне диета сам. „Не се отказвайте напълно от храненето. Винаги отслабвайте с помощта на диетолог, защото иначе може да навредите на здравето си.”
Проучване на Националния институт за обществено здраве и околна среда на Холандия търси връзка между изгубеното тегло и поддържането му след диетата. Оказало се, че повече от половината от хората (54%) са запазили постигнатото след като са отслабнали.
Изследователите обаче предупреждават – не си поставяйте нереалистични цели. Ако искате да задържите постигнатото, не прекалявайте с диетите.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.