×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Бащинството намалява тестостерона Не само жените са биологично програмирани да се грижат за бебето си. След появата на малкото човече и мъжете често изпитват необясними чувства, които ги подтикват да сменят пелени, да стават в 3 часа през нощта и да говорят на „бебешки език”. Това може да се дължи на факта, че бащинството намалява нивото на мъжкия хормон тестостерон. Твърдението е на американски учени от Северозападния Университет в щата Илинойс (САЩ).
”Сигурно си мислите, че само мъжете с ниско ниво на тестостерон са склонни да направят семейство и да създадат деца? Резултатите от изследванията сочат точно обратното – високите нива на тестостерон стимулират желанието за секс при мъжа. Така те по-често стават бащи. Веднъж след като това се случи обаче нивото на мъжкия полов хормон спада, за да могат те да се грижат ефективно за детето си”, казва Лий Гетлер, доктор по антропология, участвал в изследванията.

Ревита Ви препоръчва най-извествите афродизиаци

Джинджифил (корен), 550 mg

Лют червен пипер (плод), 450 mg

Чесън (луковица), 580 mg

Чесън & магданоз, 545 mg

Гарлицин, 350 mg

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Гарлицин HC, 400 mg

Свещен босилек, 450 mg

Епимедиум/ Разгонен козел, 500 mg

Сминдух (семена), 610 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.