×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Без излишни килограми през ваканциятаВреме е за отпуска! Където и да изберете да отидете – на планина, на море, в чужбина или просто на село, е много трудно да се придържате към рутинния си начин на живот. През ваканцията се отпускате да ядете повече, не спортувате и си позволявате от вредните храни. Купоните, големите количества сладолед и шоколад, обикновено се отразяват негативно върху фигурата ви. Добрата новина е, че може да запазите теглото си през ваканцията и дори да свалите няколко килограма. Как? Само ако спазвате предварително набелязана програма.


Спорт за удоволствие Кой е казал, че спортът трябва да е свързан само с блъскане на уредите във фитнес залата? Дори да сте на почивка пак можете да се грижите за тялото си. Спортувайте рано сутринта – може да се разходите по плажа или да карате колело. Намерете това, което ще ви поддържа във форма и едновременно ще ви достави удоволствие. Със сигурност на почивката има много забавления, които освен добро настроение ще се погрижат за излишните калории.


За фитнес маниаци Много хора са свикнали да ходят на фитнес и не искат ваканцията да попречи на това удоволствие. За щастие повечето хотели вече имат безплатни фитнес зали и като бонус – сауна. Поинтересувайте се преди да тръгнете дали може да ползвате уредите на хотела.


Слагайте маратонките Ако тичате всяка сутрин, няма проблем да запазите този навик и докато сте в отпуска. Тичането не изисква специална екипировка или уреди. Единственият проблем е да се ориентирате в обстановката. Помолете хората на рецепцията на хотела да ви покажат удобен път, на която може да тичате. Те без съмнения ще знаят най-подходящите места.


Бързо на колелото За съжаление на във всеки хотел предлагат колела под наем. В случай, че сте свикнали всеки ден да изминавате по 5 – 10 км на педалите, това удоволствие може да ви липсва. Обиколете близките хотели – най-вероятно в по-големите без проблем могат да ви дадат колело срещу малка такса. Ако сте толкова пристрастени, вземете си вашето собствено. Вече продават поставки за колела, които могат да се сложат върху покрива на колата. И не забравяйте: винаги си слагайте каска!

Ревита Ви препоръчва за отслабване

Метаболик ресет ванилов шейк, 31.5 g

Метаболик ресет шоколадов шейк, 31.5 g

Кокосово масло, 474 ml

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml Супер лигнан

Ленена пудра с протеини & фибри & лигнани, 454 гр

Тоналин XS-CLA, 1 000 mg

Худия, 250 mg

Горчив портокал, 450 mg

Зелен чай, 450 mg

Хром, 200 mcg

GTF хром, 200 mcg

Глюкоманан/ Картофена палма (корен), 665 mg

Л-Карнитин, 500 mg

Ацетил Л-Карнитин, 500 mg

Vit C Release, 500 mg

Зелен чай, 450 mg

Коментари (1)

    • Хотел в слънчев бряг
    • 2012-08-24 10:47:53
    Здравейте, това е един от най полезните сайтове, които съм посещавал в тази област.

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.