×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Билки за красотаКрасотата е признак на здраве и добро самочувствие. Начинът ви на живот, вредните навици, храненето оказват огромно влияние върху външния вид. Някои храни, билки, витамини и минерали имат много голямо значение за това как изглеждате. Може да се изненадате как билката срещу депресия или тази срещу грип, например ще ви направят по-привлекателни.

Ехинацея
Ехинацеята се невероятно лекарство, което се прилага най-често за борба с вирусите и бактериите. То укрепва имунната система. Билката се използва за лечение на инфекции на горните дихателни пътища, както и при възпаление на венците. Ехинацеята работи като стимулира клетките в организма да се размножават, за да се спре инвазията на бацилите. При увеличаване броя на клетките обаче много тъкани се регенерират. Така един от „страничните” ефекти на ехинацеята е истинско подмладяване за организма.

Жълт кантарион
Жълтият кантарион намалява болката, справя се успешно с лечение на невралгия, безпокойство, безсъние и нервно напрежение. Билката се използва и при менопауза, която често е съпътствана с раздразнителност и безпокойство. Препоръчва се срещу депресия, но първите резултати се появяват след месец. Приложен външно жълтият кантарион помага за зарастването на рани и натъртвания, разширени вени и леки изгаряния. Има редица доказателства, че нервното напрежение заличава красотата и изважда наяве всички недостатъци. Безсънието е в основата на тъмните кръгове под очите и дълбоките бръчки. Експертите са категорични, че за да се чувствате красиви и околните да ви възприемат по този начин, трябва да сте спокойни.

Бял трън
Белият трън е една от най-добрите билки, които имат благотворен ефект върху черния дроб. Тя стимулира появата на нови чернодробни клетки и същевременно подобрява работата им. Когато черният дроб не функционира правилно, кожата страда – появяват се петна, бръчки, черни точки, гнойни пъпки, увеличава се омазняването или изсушаването. Причината е, че много от вредните токсини остават в организма. Здравият черен дроб е предпоставка за красивата кожа.

Женшен
Още в древността женшенът се е използвал като билка, която повишава физическата и емоционална стабилност. Растението помага на човек да се пребори със стреса и дава допълнителна енергия. Хората го вземат, когато се чувстват слаби и изтощени. Специалистите препоръчват женшена да се пие от хора, които спортуват активно. Той ще им даде повече сила и издръжливост.


Бъз Сигурно вече знаете, че черният бъз е най-доброто средство за борба с настинката и грипа. Той успешно се справя с кашлицата и бронхита. Зърната на черния бъз действат слабително и диуретично. Антиоксидантите в билката успешно се борят със свободните радикали. Освен това листата на черния бъз се използват за заличаване на белези, помагат при навяхвания, измръзвания и рани.


Рейши
От древността рейши се употребява за успокоение и стимулиране на мозъчната дейност. Гъбата е много ефикасна при безсъние, параноя и нервно напрежение. Рейши се препоръчва при синдром на хроничната умора, повишено кръвно налягане и силен стрес. Когато говорим за красота обаче, рейши е безценна. Тя има изключително силни антиоксидантни свойства и това помага за намаляване на стареенето на клетките.

Екстракт от гроздови семки
Екстрактът от гроздови семки е най-доброто средство срещу стареене. Той е известен като мощен антиоксидант, които неутрализира свободните радикали. Именно те играят ключова роля при редица дегенеративни заболявания, проблеми със сърцето и стареенето на кожата. Научни изследвания показват, че екстрактът от гроздови семки е 20 пъти по-мощен от витамин C и 50 пъти по-силен от витамин Е. Благодарение на антиоксидантните си свойства, екстрактът може да се свърже с колагена в кожата и да подпомогне клетките в епидермиса да се регенерират.
Други проучвания сочат, че той защитава кожата от вредното въздействие на слънцето. Екстракт от гроздови семена спомага за подобряване на циркулацията на кръвта като укрепва капилярите, артериите и вените. Ако се стремите към младежки вид, задължително включете гроздовия екстракт в ежедневието си.

Ревита Ви препоръчва

Ехинацея, 400 mg

Ехинацея § витамин С, 492 mg

Ехинацея § астрагалус § рейши, 400 mg

Ехинацея (без алкохол), 30 ml

Жълт кантарион, 420 mg

Добро настроение, 471 mg

Тисилин, 175 mg

Тисилин дижестив клийнс, 540 mg

Тисилин Супер, 750 mg

Тисилин клийнс (билкова пречистваща програма в 3 фази)

Тисилин клийнс (минерална пречистваща програма в 3 фази)

Тисилин дейли клийнс, 855 mg

Млечен бодил, 355 mg

Корейски женшен, 56о mg

Боривинка (и бъз), 200 mg

Самбукус за деца сироп, 120 ml

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем сироп, 120 ml

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус сироп, 120 ml

Самбукус (без захар) сироп, 120 ml

Рейши, 190 mg

Ехинацея & астрагалус & рейши, 400 mg

Орегонско грозде (корен), 475 mg

Гроздово семе, 300 mg

Коментари (1)

    • Мария Енчева00
    • 2011-11-21 19:50:10
    значи освен за повишаване на имунитета ще използвам ехинацеята и за подмладяване, чудесно е :)

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.