×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

коса, кожа и нокти


До към средата на тридесетте години от живота, кожата, косата и ноктите не се нуждаят от специална поддръжка, но след тази възраст процесите на стареене са вече в ход и в организма настъпват промени, които рефлектират върху външния вид.

Измененията в хормоналния фон и затрудненото усвояване на полезни вещества от диетата са сред основните фактори, които предизвикват загуба на коса, изтъняване на косъма, отпускане на кожата и бръчки. Пониженият синтез на колаген също играе значима роля в активирането на тези процеси, които вече трудно биха се повлияли единствено от козметични продукти.

 

Как да подсилим ефекта на разкрасителните процедури и козметиката?

Ефектът на подмладяващите процедури и на козметиката, която използваме, ще бъде много по-значим, ако съчетаем тази грижа с подходяща нутрикозметика.

Нутрикозметичните продукти представляват специализирани диетични добавки, осигуряващи онези хранителни вещества, които изграждат кожата, косата и ноктите. Щом тялото започне да получава необходимите нутриенти, се активират процесите на възстановяване отвътре – клетъчното стареене се забавя, а епидермалните структури се стабилизират. 

 

Терапия с натурален силиций – отлична стратегия за жените над 30-годишна възраст!

Силицият, наричан още „минерал на красотата“, е хранително вещество със силно заздравяващо и регенериращо кожата, косата и ноктите действие. Той е жизненоважен олигоелемент, присъстващ в малки количества в организма и участващ в множество биологични функции. Основната му роля е да активира фибробластите (кожните клетки, разположени в съединителната тъкан) да произвеждат повече колаген, еластин, гликозаминогликани и други, жизненоважни за кожата, косата и ноктите вещества.

Колагенът като ключов компонент на красотата – той е главният структурен протеин, отговорен за плътността и еластичността на кожата, здравината на нокътната плочка и състоянието на косъма. Съставлява над 70% от изграждащия кожата протеин, като още след двайсетте години от живота, синтезът му в организма започва да намалява с по 1% всяка година. След трийсетте спадът в нивата на колаген става все по-интензивен, а видимите последствия от него се изразяват в отпускане на кожата и поява на бръчки, забавен растеж на косата и намаляване на нейната плътност и еластичност, чупливост на ноктите.

Дефицитът на силиций (Si) е основна причина за пониженото производство на колаген в съединителната тъкан. Множество проучвания доказват, че приемът на натурален силиций като ортосилициева киселина (неговата бионалична форма) стимулира синтеза на колаген в кожните фибробласти. Това спомага за бързото възстановяване на кожата, косата и ноктите в условия на стрес, недостиг на хранителни вещества, напредване на възрастта, прекомерно излагане на UV-лъчи и други фактори, под чието влияние изглеждаме преждевременно „състарени“.

 

Възстановяване на естествената красота с продукти BioSil

Линията природни продукти BioSil със съдържание на натурален силиций, е сред най-значимите иновации в индустрията на нутрикозметиката. Разработена е от най-голямата компания за производство на диетични добавки в Канада - Natural Factors.

Нутрикозметични продукти BioSil са специално формулирани за поддържане отличното състояние на епидермалните структури на организма – кожата, косата и ноктите. Съдържат стабилизирана с холин ортосилициева киселина (ch-OSA), която е отлично усвоим източник на ценния микроелемент силиций.

Какви ползи осигурява стабилизираната с холин ортосилициева киселина:

  • стимулира колагеновия синтез;
  • подпомага интегритета на дермата, нокътната плочка, венците и кератиновите влакна на косъма;
  • спомага за изглаждане на кожните несъвършенства и намаляване проявите на акне и дерматози;
  • усилва механичната издръжливост и еластичността на кожата;
  • увеличава съдържанието на силиций в космените фоликули и космите, и усилва блясъка и здравината им;
  • предпазва епидермиса и кутикулата на космите, и техните тъкани от фото- и химични увреждания;
  • намалява чупливостта на нокътната плочка.

 

Силиций и здраве на костите – ползи за жени в менопауза и превенция на остеопорозата

В костите, силицият стимулира синтеза на остеопонтин и остеокалцин (протеини с главно участие в изграждането на костите и поддържането на костната плътност). Остеопонтин също така регулира изграждането на дентина и укрепването на венците и зъбните корени.

Доказано е, че чрез стимулиране производството на остеопонтин и остеокалцин, и насърчаване на колагеновия синтез, силикагелът подобрява и костната реминерализация и костната плътност.

Тъй като намалява отлагането на калция в стените на кръвоносните съдове, силицият е отлично естествено средство не само за профилактика на остеопорозата, но и за забавяне калцификацията на артериите и защитата срещу атеросклероза.

 

Характеристики, предимства и предназначение на BioSil

Продукти BioSil с натурален силиций са съвместими с лекарства и козметика. Отличават се с оптимална абсорбция – двата нутриента в състава им не се нуждаят от хидролиза и лесно достигат прицелните тъкани.

BioSil осигуряват надеждна грижа за кожата, косата, ноктите, венците, зъбите и костите, на която може да се разчита при различни козметични и медицински проблеми.

BioSil се комбинират отлично с витамини С, D3, К2 и биотин, с минералите цинк и калций, с аминокиселините цистеин и метионин, с антиоксиданта рутин, както и с диетични добавки, осигуряващи колаген.

  • За целите на разработването на продукти BioSil са инвестирани над 12,5 млн. долара!
  • Формулирането на продукти BioSil и патентованата съставка ch-OSA®, е отнело 15 години проучвания!
  • Данните от проучванията сочат, че приемът на BioSil води до чувствително увеличаване синтеза на колаген, в резултат от което бръчките намаляват с 30%, а еластичността на кожата се възстановява с до 89%!

 

Използвайте BioSil™ в следните случаи:

  • загуба на коса и/или намалени здравина и плътност на косъма;
  • отпускане на кожата;
  • прекомерно образуване на фини линии и бръчки;
  • загуба на естествения свеж тен на кожата;
  • крехкост и чупливост на ноктите;
  • менопауза и риск от остеопороза.

 

BioSil™ може да ограничи негативните ефекти върху косъма, настъпили при:

  • химическо третиране на косата;
  • честа употреба на стилизиращи продукти;
  • топлинна обработка.

BioSil™ може да ограничи негативните ефекти върху кожата, настъпили при:

  • живот в замърсена градска среда;
  • стрес и недоспиване;
  • тютюнопушене.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.