×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Ботокс срещу скърцане със зъби Инжекция ботокс на подходящото място в лицето и ще се сбогувате завинаги с неприятното скърцане със зъби. До този извод да достигнали две напълно независими групи от учени. Те са убедени, че ако ботоксът се инжектира в мускулите на челюстта, това ще заличи неприятното нощно страдание, познато като скърцане със зъби.
Милиони хора по целия свят скърцат със зъби, докато спят, въпреки че не знаят за този проблем. При някои той се проявява рядко и може да се игнорира. При други обаче води до главоболие, изтъркване емайла на зъбите, прехапване на езика и др. Вече са документирани случаи, при които партньори се развеждат, защото единият или другият скърцат със зъби. Неприятният звук може сериозно да наруши нощния покой на всички в къщата. Досега не беше открит лек за този проблем. Ето защо много пациенти търсят бързо и ефикасно решение.
Учени от Тексаския медицински университет (САЩ) инжектирали серум на 23 пациенти, страдащи от бруксизъм. 13 от тях получили ботокс, а 10 – плацебо. Четири седмици по-късно доброволците били подложени на специални тестове. Оказало се, че тези, които били инжектирани с ботокс, вече не се оплакват от скърцане със зъби. . Те споделили, че се събуждат отпочинали, без главоболие и болки в челюстта, както преди. Подобни били резултатите и на лекарите от Медицинския център "Хенри Форд" в Детройт (САЩ). Те инжектира ботокс на четирима пациенти с тежка форма на бруксизъм. Специалистите установили, че това е най-ефикасното средство за лечение досега без да се забелязват странични ефекти. Изследователите обаче предупреждават, че са необходими по-продължителни и задълбочени тестове, за да се установи дали ботоксът може да се прилага при всички пациенти.

Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Глог (плод), 510 mg

Добро настроение, 471 mg

Маточина (лист), 490 mg

Валериана (корен), 530 mg

Валериана, 525 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.