×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

CamoCare Organics

Сияйна, блестяща и великолепна – това е мечтаната кожа на всяка жена. Вече и у нас се предлага уникалната медицинска козметика CamoCare® Organics, която прави кожата по-гладка, по-сияйна и по-млада. CamoCare® Organics предлага най-новото в натуралната, органичната и антиейджинг грижа за епидермиса.

Пълната серия продукти включва:
  • Тоник за лице, дневна грижа (със серум за изглаждане на кожата);
  • Дневни и нощни хидратиращи кремове (с екстракт от зелен чай);
  • Интензивни кремове за околоочния контур, които изглаждат фините бръчици, премахват подпухването и тъмните кръгове (с екстракт от зелен чай и хиалуронова киселина);
  • Продукти с алфа-хидрокси киселини (АНА) за обновяване на кожата (с екстракт от зелен чай);
  • Изсветляващ крем за премахване на петна (с формула от 11 билки);
  • Интензивни хидратиращи серуми против бръчки (с екстракт от овес).

Продуктите на CamoCare® Organics защитават, хидратират, регенерират, заздравяват и усъвършенстват кожата независимо на каква възраст сте. Те са създадени според високите стандарти за естествена чистота. Всички формули съдържат 70% сертифицирани органични съставки. Медицински активните вещества са с естествен произход, а продуктите са естествено консервирани. Не са използвани синтетични оцветители или вещества, освобождаващи формалдехид, диоксини, фталати, етилендиаминтетрацетатна киселина (ЕDTA) DEA/TEA, сулфати или животински съставки. Не на последно място кремовете не са тествани върху животни.

CamoCare® Organics разработва продуктите си на базата само на естествени съставки. В основата е алое верата и лайката, които предпазват и защитават дори най-чувствителната кожа. Новите продукти на CamoCare® Organics са създадени, за да дадат бързи резултати – да заличат появата на първите линии, бръчки, петна и пигментации, да подобрят структурата и тонуса на кожата, да придадат по-здрав и съвършен вид на епидермиса, да регенерират, стимулират и хидратират.

Ревита Ви препоръчва:

Еликсир на младостта (серум), 30 ml

Изсветляващ крем за кожа и петна, 30 ml

Околоочен лифтинг ефект (крем), 15 ml

Освежаващ лосион, 60 ml & крем с пилинг ефект, 30 ml

Подочна терапия (крем), 15 ml

Подхранващ лосион + омекотяващ серум, 120 ml

Почистващо соево мляко, 120 ml

Регенериращ нощен крем, 30 ml

Супер защитен дневен крем, 30 ml

Тонизиращ серум с хиалуронова киселина, 30 ml

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.