×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


 

Цитро Плюс е екстракт от семена  от сертифицирани organic плодове на грейпфрут и съдържа ценни биофлавоноиди

 

 

Екстрактът от семена на грейпфрут е с широк спектър на  приложение. Множество клинични проучвания показват,  че ефективно унищожава бактериите, гъбичките и вирусите. Изследвания, проведени в над  80 научни лаборатории, потвърждават и силният му противомикробен ефект. Доказано ефективен дори при ниски концентрации! (базиран на In Vivo  изследвания).

 

 

 

Използван от  години от семейни лекари от цял свят като мощен имуностимулант.  Екстрактът от семена на грейпфрут е нетоксичен и е подходящ и за  деца!

 

 

Цитро Плюс, извлечен от organic семена на грейпфрут, е икономичен  и освен безспорните ползи за здравето, ще се отрази добре и на  бюджета Ви, защото е ефикасен в малки дози! Със страхотен вкус!

 

 

Цитро Плюс - екстракт от organic семена на грейпфрут, се предлага в разфасовки от 20 ml,50 ml и 100 ml, както и под формата на таблетки.

 

 

Грейпфрутите, които се използват за Цитро Плюс, са отгледани по стандартите на сертифицираното organic производство. Цитро Плюс покрива стриктните изисквания на законодателството на Европейския Съюз. GSE-Vertrieb е сертифициран от Ecocert (DE-OKO-024).

 

 

Качество и безопасност

Подобно на целия производствен процес на Цитро Плюс, organic екстракта от грейпфрут се сертифицира в немска сертифицираща компания, според най-високите изисквания за хигиена. Екстрактът се произвежда от фармацевтична компания.

 

 

Съставки



 

Основни съставки са вторичните растителни материали, а именно флавоноидите  като нарингин, изонарингин и неохесперидин, които са разтворени в органичен  растителен глицерин. Цитро Плюс е стандартизиран според количеството  биофлавоноиди от грейпфрут, което е 800мг/100мл.

 

GSE Vertrieb, производител на Цитро Плюс, е единствената компания, която използва  organic глицерин за производството на екстракт от семена от грейпфрут.

 

 

Ето тук може да прочетете повече за приложението на екстракт от семена на грейпфрут, както и за външната му употреба.

Виж Цитро Плюс х 75 таблетки тук


Цитро Плюс х 20 мл тук


Цитро Плюс х 50 мл тук


Цитро Плюс х 100 мл тук

Коментари (6)

    • Владина Лука Попова
    • 2013-01-23 12:38:16
    Бих искала да науча цената.Благодаря ВИ
    • Ревита
    • 2013-01-23 13:10:27
    Здравейте, Продуктът се предлага в различни разфасовки. Кликнете върху линковете, за да видите цената: Цитро Плюс 800 – Екстракт от семена на грейпфрут 100 ml Цитро Плюс 800 – Екстракт от семена на грейпфрут 50 ml Цитро Плюс 20 ml: Екстракт от семена на грейпфрут Цитро Плюс – Екстракт от семена на грейпфрут, 75 таблетки Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg
    • Elena Spasova
    • 2013-01-28 12:42:58
    Здравейте! Подходящ ли е продукта за бременни и деца. Благодаря, Елена
    • д-р Аелита Петрова
    • 2013-02-01 13:18:09
    Здравейте, Елена, Да, подходящ е, като за деца от 2 до 12 години дозата е 2 пъти по-малка, над 12 години е както при възрастен, а под 2 години не се препоръчва. Но ако бременността е с някакъв проблем, дори минимален или е имало друга проблемна бременност, или има фамилна обремененост за проблемни бременности, ако има някаква анамнеза за алергии и други непоносимости към храни и други продукти, по-добре е по време на бременността да не се приемат никакви добавки, а да се разчита на пълноценното хранене и физическата активност за поддържане на добро здраве, като състоянието постоянно се проследява с консултации и изследвания. д-р Аелита Петрова лекар биохимик в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер консултиращ лекар в Български Рейки център
    • Kalina
    • 2015-01-12 18:43:48
    Здравейте! Преди или след хранене се приема? Благодаря
    • Ревита
    • 2015-01-13 17:09:29
    Здравейте, Производителят не е уmоменал изрично приемът дали да е преди, или след хранене. При този случай приемайте продуктът както на Вас Ви е по-удобно. За допълнителна информация, оставаме на Ваше разположение. Благодарим Ви за запитването! Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.